Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko
fener hakemlerle kazanırken biz bas bas bagırıyoduk eh napalım sıra bize geldi simdi de fenerliler bagırıyo ilahi adalet dedikleri bu oluyo heralde
sizde bambaşkaymışınız canım.fenere olunca şerefsiz hakemler,galatasaraya olunca ilahi adalet.komik!
Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu
en azından NOBRE gibi Her pozisyonda kendini yere atmyor işte.Ona bakılırsa Nobre nin kaç kere hakemi alkdatmalık hareketten kırmızı yemesi gerekirdi. Barış her yorumunda FB li olarak yorum yapıyosun birazda objektif olsan iyi olur... Eee baktık olacak gibi değil sizde nobe var bizim takımdada bir tane olsun istedik...
her pozisyonu bir pozisyonumu var?hakanın sahtekarlıgı ile mac kazandı işte galatasaray ötesimi var?kerem samsun macından sonra cıktı acıklama yaptı "nobre kafama takılıp kendini yere attı" kafama takıldı diyor bunun karsılıgı penaltıdır.keremin bu bilmeden yapmıs oldugu itirafı görmezden gelirseniz nobre her mac kendine yere atıyor olur tabi! ben fenerbahceliyim galatasaraylı olarak mı yorum yapacam? ben olan şeyi söylüyorum bazıları gibi işkembeden sallamıyorum.siz senelerce arif gibi bir sahtekarı oynattınız o zaman biz de bizim takımda da bi tane olsun deyip nobreyi aldık.senin yorumuna karsılık benim yorumum ne dersin?..
Orjinal Mesajı Yazan:
nobre ya ceza sahasina yakin bi bölgede(Alex icin) yada ceza sahasinda biri daha dokunmadan her macta kendini yere atiyor... herkes sölüyor bunu sadece erman toroglu degil trt dekiler stardakiler yani herkes, bunada karsi cikan varsa sölesin???
sizin biricik gs'li erman toroglunun bugünkü yazısını bi okuyuver sana zahmet.hakan sükürün iki senedir nobreden farkı yok diyor.ayrıca trt deki şebeklerin sözüyle hareket edecek birileride varmış ya helal olsun...
Orjinal Mesajı Yazan: cracks
1.olarak 2 gün öncesinden başlıorum.biliosunuz hakemler geçen hafta protesto ettiler maçları ve sahaya 10 dk erken çıktılar.bu protestoyla ilgili mhk başkanı açıklamalar yaptı dedikleri şu.
mustafa çulcu:: "O zaman penaltı kaçıran,kendi kalesine gol atan oyuncuyuda biz mi dövelim.Bu tür olaylara giremeyeceğimize göre protesto kararı aldık.Maçı 20 kameradan izleyip bizi acımasızca eleştiren, hatalarımızı kullanıp bundan para kazanan insanlar var.Bu insanlar bizi yargılama hakkını nasıl buluyorlar? Şu an bir mesaj verdik, bir dahaki davranışımız farklı olacaktır.Biz topluma yürekten gelen bir duruş gösterdik.
Dedikleri aynen bu.Siyah yazılan yerler önemli işte.barış sende şu anda bunu kullanıyosun.hakemin maçtaki açısı o pozisyonu görecek kadar net değildi.yardımcı hakeme kalmış bişey bu.ancak aynı yardımcı hakem 2. yarıda onlara hatalı bi penaltı verdi.hakem yine yanlış yerde duruyodu.yardımcı hakemden penaltı kararını aldı.
macı 20 kameradan izleyip acımazısca eleştiri...evet katılıyorumda nedense fenerin lehine bi hata oldumu üşenmeden 20 degil 30 kameradan izleyip yorum yapıp kıyameti koparıyor herkes.galatasaray lehine olunca hatadır olur mu diyeceğiz biz bu durumda?orta hakemin görüş acısı iyi degildi tamam.yan hakem ne iş yapar peki?tam gözünün önünde olan olay.olmayan şeye faul verdiriyorsa hakeme suc senin benim değil hakemlerindir heralde! nedir yani yardımcı hakemin yanlısları sonucu olusan hataları hakem hatalarından saymayacak mıyız? gençler lehine verilen penaltıya gelince;tamamen ortamı hos tutmak bakın bi onlara,bi bunlara verdik havası yaratmaktır.ama tabi 3-0 olduktan sonra istersen 1 degil 2 tane penaltı ver...
sadece iki örnek göstercem.1.si konyaspor-fenerbahçe maçında anelka tpu eliyle kaleye gönderdi ve gol oldu.o golde sahadaki harkez futbolcular fenerbahçe kalesinin arkasındaki adam bile gördü.tüm taraftar itiraz etti.ama hakem özgüç türkalp ve yardımcıları ne hikmetse el görmedi.yani görmemesi fener lehine idi.ve fener o golü atarak konya sporu psikolojik olarak maçtan düşürdü.2-0dan 4-2 aldı.
e hakem gs nin olmayan penaltısını var yapıp görebiliyorsa,olan birşeyide görmeyebilir heralde degil mi? gs lehine olunca mı dogal oluyor görüp görmemesi?
dier örneim fazla eskiye gitmicemgeçen hafta 25.03.2006 denizli spor galatasaray.denizli 1-0 öne geçiyor.dakka kaçta 47.peki 4. hakem uzatma gösterdimi hayır.buna sesimiz yok! peki hakemin denizlili oyuncunn kale çizgisinden çıkardıı topu görmemesinbe ne dicez.yine tüm stat futbolcular gördü.itiraz etti herkez.omu görmedi.peki sonuç ne Galatasaray 1 penaltıdan oldu.ve maç riske giriodu.
oyunun ne kadar durdugu ortada.bir dolu sakatlıktan yattı adamlar.4.hakem hata yapıp göstermeyi unuttuysa ne olacak?45 de mi bitecek mac?bu sacma bir bahane bunu gectik bi kere,kale cizgisinden cıkardıgı topta ne anlattıgını anlamadım.daha acık yazarsan sevinirim.ki bu macta denizlinin bir golü ofsayt gerekcesiyle iptal edildi ofsayt olmadıgı halde.hakemle kazandı galatasaray ve belkide hakemle ligden düşecek denizlispor.bu macta ne kadar konusmaya hakkınız var bilinmez...
2. barış diyosunki 6. dakikada hakan düştü penaltı verdi.sora gençlere penaltı verse nolur.nie bu karşılıklımı.galatasaraya hatalı bi penaltı verince onlara vermemesimi gerekio.ama ne hikmet oda HATALI
anlatamıyorum galiba.hakem 6.dakika gsye penaltı vererek bitirdi macı zaten.rakibi kopardı mactan.sizki konya-fener macında skor 2-0'dan 2-1 olunca rakip psikolojikman cöktü diyebiliyorsunuz.burada da aynı sekilde baksanıza olaya.adamlar saldırırken yenik duruma düştüler.mac koptu 3-0 oldu ondan sonra,gençler lehine tamamen göstermelik bir penaltı verildi.yukarıki kısımda bununla ilgili yorum yaptım...
3.erman toroğlu galatasaraylı diil beşiktaşlıdır.
erman toroglu ankaragüclü görünümlü galatasaraylıdır.oglu arkadasımdır.kendisiyle kafa cekmişliğimizde vardır.iki duble atınca babasıyla ilgili pekde hoş olmayan şeyleri anlatmışlığı da vardır...
4.geçen haftaki denizli maçından sonra o yapılan hatalara ne oldu.nerde grdünüz 47. dakikada atılan gol nerde gördünüz denizlili oyuncu çizgiden top çıkardı.
peki nerde gördük.nobre elle gol attı.nerde gördük anelka elle gol attı.nerde gördük appiah kırmızılık harekete sarı yedi.daha sayamadığım bir çok şey var.
47.dakika ile ilgili yorum yaptım.bir dolu hata saymışında niye ofsayt diye iptal edilen golü yazmamışsın anlayamadım?.. nobre nerde elle gol atmış söylesene hamit Allah aşkına,appiah'ın kırmızı kartlık hareketine sarı kart cıktı,peki hasan şaşın antep macında rakibine yaptıgı aynı harekete niye faul bile calınmadı hamit? e tabi medya bunları göstermedi bile.sizin gibi sadece medyanın yönlendirmesi ile hareket edenlerde ya görmediniz ya da görmezden geldiniz bu pozisyonları...
5. fırat aydunuz dediiğin adam geçen haftalarda bi maçımızı daha yönetmişti sayısız hata yapmıştı ve bizim berabere kalmamızı sağlamıştı.!!
hangi macmıs o.macı söylersen daha iyi yorum yaparız böyle pek saglıklı olmuyor.ama ben sana fırat aydınus'un fener düşmanlıgını örnekleyebilirim.gecen sene inönüdeki fener macında,carew hooijdonkun ayagına basıyor kartı cıkmıyor,carew oyundan cıkarken hooijdonka tokat atıyor kart cıkmıyor.emre asık nobreye parmak atıyor kart cıkmıyor.yine bu sene inönüdeki besiktas macında anelkaya yapılan net bir penaltı verilmiyor.nobre gole giderken ibrahim toraman tarafından indiriliyor hakem nobre faul yaptı diyor.alakasız bir frikik yaratıyor o frikik kleberson'un ayagından gol oluyor.e dünkü galatasaray macıda artık bu maclar arasına girebilir...
6.gençler ve galatasaray istetistiklerini öne sürersek galatasaray-fener fener-galatasaray maçlarında 2 maçtada galatasaray oynadı. galatasaray oyuna hakimdi daha çok şut çekti ama işte çıkan fener oldu..bunu tamamen talihsislik olarak görüyorum ben.
bi tarafta 6 sut diger tarafta 20 küsür.galatasarayın attıgı bu 6 suttan 4ü kaleyi tutmuş ikisi penaltı zaten.eger sen fb-gs maclarında böyle ezici bir istatistik var diyorsan sadece gülerim ben sana.
off sıkıldım bu kadar yeter daha yazacak çok şey varda olmaz.bigün buluşursak tartışırız bu konuları.şöle bi tartışma progamı gibi bişe düzenleriz.makaay ben 03gs1905 bi kaç kişi daha güzel olur valla :)
olur