gencfbdaywalker Elektrik çarpmasından ölcekmişim :( Diğer olasılıklar AIDS (%14) Kalp krizi (%14) Uçak kazası (%7) Silahlı saldırı (%7) Kanser (%7) Donarak (%7) Yanarak (%7) Yaşlanarak (%7) Açlık (%7)
B_U_R_O_C_K ben uçak kazası diğer olasılıklar: AIDS (%14) Kanser (%14) Açlık (%14) Trafik kazası (%7) Zehirlenme (%7) Donarak (%7) Yanarak (%7) Yaşlanarak (%7) Elektrik çarpması (%7)
ismet_nash Açlıktan ölcekmişim yaws benim gibi insan açlıktan ölürmü hiç :D :D :D AIDS (%14) Yanarak (%14) Trafik kazası (%7) Uçak kazası (%7) Boğularak (%7) Kanser (%7) İntihar (%7) Yaşlanarak (%7) Elektrik çarpması (%7)
Exvision Zehirlenme Kalp krizi (%14) Açlık (%14) Uçak kazası (%7) Silahlı saldırı (%7) AIDS (%7) Hayvan saldırısı (%7) Donarak (%7) Yanarak (%7) Yaşlanarak (%7) Elektrik çarpması (%7) :D Güzelmiş site.Geç oldu ama teşekkürler..
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas Açlıktan neden öleyim ki.öyle çıktı kim bilir belki de afrikada hayat kurtarmaya gidip kendi canından olursun :)
Pizarro AIDS ile ölücekmişim koptum ne sapık herifmişim meğer :) Açlık (%14) Trafik kazası (%7) Uçak kazası (%7) Silahlı saldırı (%7) Zehirlenme (%7) İntihar (%7) Donarak (%7) Yanarak (%7) Kalp krizi (%7) Yaşlanarak (%7) Elektrik çarpması (%7)