soccerman Bu olayı açıklayacak kelimeler: Görgüsüzlük, terbiyesizlik, çekememezlik ve kıskançlık. pes5hayat sen resimde adres satırını kapatmışsın ama pencerenin üstündeki mavi bölgede sitenin adı yazıyor : Antu.com
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Hepsinde var.Antu'yu ziyaretçilere kapatmalarının sebebi ne acaba? Antuyu ziyaretciye kapatma sebepleri forumun server'ının günlerdir bakımda olmasıydı.suan ziyaretciye acık sanıyorum.lütfen bilmeden etmeden konusmayalım,camur atmayalım.antuda olan küfürüde bana gösterirsen cok ama cok sevineceğim... Orjinal Mesajı Yazan: pes5hayat iste tekk Gs-Bjk taraftari forumlarda kufur etmezz http://img155.imageshack.us/my.php?image=forumfener1cl.jpg ha senin küfür dediğin olay bu yani? baska birşey demiyorum.ananı bilmemne yapayım fener ile bunları bir tutan zihniyete ne denilebilirki...
Passenger antu ayıp etmiş ama hadi ark. ortamında herkes genelde öle dio ama böle büyük bi taraftar sitesinn öle yazması kötü olmş..
.ultrAslan. antu yu bir gs li olarak arada sirada takib ederim her baktigimda gs ile ugrasirlar ama buna denilecek bisey yok.. milli macta gene gol atinca aslanim hakan olacak yazik.
MateJa hemen maçtan sonra o haber ilk yazılır yazılmaz okumuştum o sitede orda Hakan Şükür yazıyodu. sonradanmı değiştirdiler acaba :)
ultrAslan1905784 Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Çok görmüyorum antudaki arkadaşlara.Hakan Şükür'ün kariyerine ulaşabilen oyuncuları olmadığı için böyle yorumlara gidiyorlar.Bazı şeylerin kıymetini pek bilmiyorlar.Hakan Şükür Milli Takım formasıyla attığı gollere de sevinmiyorlardır herhalde. çok doğru söylüyosun.böyle bir şeyi ancak onu çekemeyenler yapar zaten
cracks galatasarayın unutulmaz maçlar belgeselini herkeze öneriyorum.özellikle antu yöneticilerine...belgeseli izleyen bi fenerli arkadaşım geldi "ulan biz hakan şükürle niye dalga geçiyoruz adam ozaman ronaldo gibiymiş" dedi..
Alikevicius Bi Fbahçeli olarak ben Antu.com un yanlış yaptığını düşünyorum. H.Şükür türkiyenin en önemli futbolcularının başında geliyor ve efendililiği ile GS de tek sevdiğim futbolcu
capoxfile Orjinal Mesajı Yazan: Makaay senelerdir olan birşey bu ki bir cok gs'li taraftarın da ona bu sekilde hitap ettiğine sahidim.ama türkiyenin en düzeyli taraftar sitesi bunu yapmamalıydı yakısmamıs... düzeyli mi ????? komik... al işte dün de demirörene salakça resimler yapmışlar...
deuozan Demirören düzeyli konuşsaydı, hiçbirşey yapmalarına gerek kalmazdı... bu konuda tartışmayacam, tek cevabım budur.konuyu herkes biliyor zaten. düzeyli derken, "herkesin hak ettiği düzeyde" manası taşır.
Dabulu Hakan Şükür e o lakabı takan taraftarların takımları önce bir HAKAN ŞÜKÜR gibi oyuncu yetiştirsinlerde ondan sonra ŞÜKÜR e o lakabı yazsınlar. Ya da en kestirmesi GS nin unutulmaz maçlar cd sini bir izlesinler...