ultrAslan89 Orjinal Mesajı Yazan: crdsa onun 2006sı daha iyi 6230 için sadece 2005 ini bulabildim oda gerçekten güzel..
erozbey1 bu konuda pek alakası yok ama sorum var :Cep telefonu için(s60)pokemon blue,gold falan carmıdır baktım hi bulamadım...
crdsa bilgisayarda emulatoruyle var o emulatorun cep telefonu versiyonu da var NES emulatorun içine oyunu koyup gönderirsin cep telefonuna
obivan Orjinal Mesajı Yazan: ismailgs pes5 mobile çıkana kadar bununla idare edin gerçekten güzel 3 boyutlu bir futbol oyunu..s60 serisinde çalışmaktadır.(6630,6600.....) uploading.com linki hemenpaylas.com linki bu oyun 6670 de çalışır mı
anatolian amigo Peki yollayarmisiniz su pokemon oyunu ? Fransizca br versyonunuz varsa sevinirim ve ozellikle 6230 için çalisirsa
gok90 hala bulan yok mu şu oyunu yav?? martta çıktı hala yok... (pes mobile-konu artık başka konulara kaydığı için belirttim)
anatolian amigo Vallah ceptelefon ile WAPA girerek pahali yerlerden birimiz telefonuna indirmesi gerekiyor ve sonra herkes ile paylasmasi ancak hangi WAP sitelerde buludunu bilmiyom
Murat N73 **http://3dgxfer2p.3dgamers.com/3dgamers/games/proevolsoccer5/pes5demo_no_vo.zipe>** beyle ben buldum bi indirin deneyin bakam bende t630 olduğu için yapamadım ama sizde olur heralde