DiMuratti uhhaha sayin arkadaslarim :) :) burada gokhan abimizin mesaj sayisini gostermek istedim kendisi her ne kadar fanatik fenerbahceli olsa mesaj sayisini tutturamamis bende bu ani kaciramam dedim screenshotunu cektim BUYRUN
Exvision Bu demek oluyor ki, rakip takımın kuruluş tarihine yakalanmamak için sürekli mesaj atılmalı..Bu konudan bu çıkarılabilir bence..
Gökhan Hayatımdaki En Garip bir gecemi geçiriyorum :) Acayip şeyler oluyor :) Teşekkür Ederim Murat ama Forzaa Fenerbahçe ;)
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: DiMuratti uhhaha sayin arkadaslarim :) :) burada gokhan abimizin mesaj sayisini gostermek istedim kendisi her ne kadar fanatik fenerbahceli olsa mesaj sayisini tutturamamis bende bu ani kaciramam dedim screenshotunu cektim BUYRUN hocam sn gokhanın mesajlarını mı kontrol ediosun:):p
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: cracks 5000de kim screenshot yapcak peki :D illa cıvıklık yapmak zorunda mısın hamit :D
ŞANLI_ hamiti takip edip ss kocaktım arkdş 2 dakka msnde bişi anlattı bi baktım hamit 5002 olmuş nasip diilmiş hamitciim :D:D:d
cracks ahanda size ilginç bişe :D edit:internet explorerı kapamamıştım geri geri yaptım 5000. msjıma geldim :D ve kesip tekrar upload ettim:D
Venom Aferim Hamit 5000. Mesaji yazarak forumumuzdan bir adet otomobil bir adet villa ve bir adet de sarisin bomba kazandin. :)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: cracks ahanda size ilginç bişe :D edit:internet explorerı kapamamıştım geri geri yaptım 5000. msjıma geldim :D ve kesip tekrar upload ettim:D helal sana :p