zalayeta Eevet bunu sebebini capsta göreceksiniz ölesine gezerken rastladım bi takımda bu kadar kalecinin ne işi var ya say say bitmez :)
zalayeta Orjinal Mesajı Yazan: RenTinRen ehehhe 1 i dışında hepsinin boyu 1.70 lerde benim gözlermi bozuldu ya hepsi 1,70 lerde :) işin tuhafı en genci 21 yaşında bunların bide :)
juzam valla şunu tahmin ediyorum sen oyunu kendi verdiyonuyla oynuyorsun heralde çünkü bu bir bug ve yapımcılar bunu ilk yayınlanan versiyon pack'i ile düzelttiler bu sorun bi kaç kişinin başına daha gelmişti yeni versiyonlardan birini yükle sorun hallolur tabi bu durumdan şikayetçiysen:D
intern belki taktik gereği 11 kaleciye ihtiyacı vardır. belki takım kaleci almaya programlanmıştır. :) belki yuh demek daha doğru olur! ***intern***
intern yine bunda iyi. ben bu mesajı gördükten sonra oyunu açıp baktım yaklaşık 40 kalecisi vardı. ***intern***
Thor Belki kulüp kendini kaleci yetiştirmeye adamıştır. 10 yıl sonra dünyaca bilinen bir kulüp olabilir. Dünyanın en iyi kalecileri buradan çıkar. Birçok ülkeden çocuklar gelir buraya. :)
reddishfire buna oha felan oldum yani denir bu ne yaa hepsinde bölemi acaba gazi bi bakim ne böle yaa isimize yarar bi sey buluruz belki he bu arada HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHCE :))))
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: reddishfire buna oha felan oldum yani denir bu ne yaa hepsinde bölemi acaba gazi bi bakim ne böle yaa isimize yarar bi sey buluruz belki he bu arada HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHCE :)))) Bakalım gerçekten he bu arada ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN :))))