Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Orjinal Mesajı Yazan: NightGear Biliyorumda Konuşuyorum ! Merak Etme..Bilmesem Burda Bi Kelime Etmem.. Gol Atamadınız Cordoba Tuttu Atamadı Diye Biz Hakkettik Diyorsunuz Macı :) Bilsen böyle abuk sabuk konuşmazsın.Az önce fener rakip kaleye nadir geldi diyordu şimdi de gol atamadınız cordoba tuttu diyor.E ne denir ki buna... İstediğim Gibi Konuşabilirim Sen Nasıl Konuşuyorsan ;) Nadir Geldi Ama Atamadı Sen Ne Diyorsun Fanerbahce Çok İyi Oynadı hakem Serefsizdi Ben Diyorum Fener Nadir Geldi 2 3 Pozisyonda Cordi Kurtardı 2 de duran topdan gol attı baska yok işte..
R2.ScHuMi_1 abi nie kimse sergenin pozisyonundan bassetmiyor fener konyada 2-0 yenilirken anelkanın attıgı faullu golle mac sanki 3-2 gibi konusuluyodu burda 1-1 ken atılmıs bi gol war o gol olmasaydı mac daha farklı olabilirdi
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: pes5hayat Hakem Hakem Hakem son anlarda %100 faul var tumer in pozisyonunda Hakem devam diyoo evet tebrik ediyorum besiktas lehine vermediği bu faulle macı katletti hakem.bizimde alt tarafı 3 penaltımızı vermedi bir de ofsayttan gol yedik ve bir kac bunun gibi ufak tefek hata daha...
03Gs1905 Sergenin ikinci golüde ofsayt değil beyler.Hatta yerde yatan Luciano olması lazım o yüzden ofsayt değil..
CHaMPioN77 **Allah aşkına bu kez hakemi alan tarafı iyi düşünün. 1 maçta bir kere bile mi takdir hakları fenerden yana kullanılmaz. birde beşiktaşılar itiraz ediyor, yırtınıyor. Gerçekten çok ayıp. Ben böyle adaletsiz bir yönetim görmedim...**
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Allah aşkına bu kez hakemi alan tarafı iyi düşünün. 1 maçta bir kere bile mi takdir hakları fenerden yana kullanılmaz. birde beşiktaşılar itiraz ediyor, yırtınıyor. Gerçekten çok ayıp. Ben böyle adaletsiz bir yönetim görmedim... Neyse Beyler Boşverin Takımları Bize Bişey olmasın :p
R2.ScHuMi_1 abi bjklili oyuncularda cok itiraz etti sanki bi şey warmış gibi hakemde baskı altına girdi bjkliler istediklerini yaptılar hakemi istedikleri gibi kontrol ettiler
Makaay acaba benmi baska mac izledim diye baktım bir daha izledim macı cordobanın cıkardıgı 7 pozisyon var.harbi nadir gelmişiz yaw.besiktas ise bunaltmış bizi kaleyi bulan rüştüye gelen 3 toptan ikisi gol olmuş.vay be...
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: Makaay acaba benmi baska mac izledim diye baktım bir daha izledim macı cordobanın cıkardıgı 7 pozisyon var.harbi nadir gelmişiz yaw.besiktas ise bunaltmış bizi kaleyi bulan rüştüye gelen 3 toptan ikisi gol olmuş.vay be... Tamam BişeY Demedim o Kadar Geldiniz Atsaydınız 3-2 4-2 Alsaydınızda Sussaydık Bea ;) Neyse Bize Bişey Olmasın Abi Sallayalım Bu Tartışma Bitmez..
R2.ScHuMi_1 yaa tamam fb cok ii futbol oynamadı belki ama cok gol kacırdık bjkninde pozisyonları war iiki nadir gelmisiz 7 net pozisyon ...ya cok gitseydik bi macta 300 tane net pozisyon bulurduk herhalde
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ Geçen Sezonki Maçtada 3.5 Defa Geldiler 4 tane gol atmışlardı :mad: Futbol Bu Değil... Alt tarafı bir maç beyler boşverin yaws.Bundan sonra derbylere ithal hakem getirelim.Tartışmalar bitsin...
R2.ScHuMi_1 abi ölede bizin lehimize hakem hatası olunca ortalık karısıyo bizim aleyhimize olunca unutturuluyo
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ Geçen Sezonki Maçtada 3.5 Defa Geldiler 4 tane gol atmışlardı :mad: Futbol Bu Değil... işte Asıl Maçlar O Maçlar Az Gidip Öz Atcan...(100 Kere Gitsen Gol AtamasaN NoluR?)
CHaMPioN77 **sergen pisliğinin 2 golden sonra da hakeme yaptığı : ''senin ananı ... bekle '' deyip parmak sallaması ne oluyor. İkisini de görmedi mi bu ?**
Makaay takımda ümit özat dısında herkes görevini yaptı diyebilirim.Ümit ise rezaletti yakısmıyor bu takıma...