:) geçen sezon oynanan maçda bizzat ben gördüm. Beşiktaş taraftarı iskeleye adımını attığında bütün fenerbahçe taraftarı kaçıyordu. Hatta bir tanesi de kaçmadı diklendi ve dayak yemişti (telegol falan vermişti) kaçarak mı sağ çıkartmıyacaktınız:)
seyirci almama konusuna gelincede alınmazsa alınmasın. Bu tamamen valiliğin suçu madem sezon başı derbilerde konuk taraftar alınmıcak dedin bütün bir sezon uygulasaydın o zaman!! sonradan kararını değiştirirsen tabiki böyle şeyler olur!
siz boş iskeleyi basıp oradaki coluk cocugu döveceksiniz sonrada bunu bütün fener taraftarını kovaladık olarak anlatacaksınız öyle mi?gec o işleri.o besiktas ekibinden birinin iskeledeki yaşlı bir kadının cantasını zorla almak istediğini,kadın vermek istemeyince de suratına yumruk yiyip yere serildiğini de ben biliyorum.Bununla mı övünüyorsunuz?Bu mu sizin delikanlılıgınız? Niye fenerbahcenin asıl taraftar grubu stada girdikten sonra siz iskeleye geldiniz bunun da cevabını ver?
Bu sene gelin bakalım iskeleye neler oluyor.Boş iskele basmakla olmuyor delikanlılık.Neyse...
Bir arkadaşımın gecen seneki mac sonrası yazdığı yazı
"Dünkü maçtan önce iskelede şahit olduklarım beni insanlığımdan utandırdı. Kalamış parkında buluştuk tezahuratlar yaparak stadın oraya kadar geldik. Biletim bir kazaya kurban gittiği için maça giremedim. Stadın ordan çıktım eve gelmek üzere iskeleye indim. O sırada vapurla beşiktaşlılar iskeleye yanaşıyordu. Ve vapurdan iner inmez iskeledeki camları tekmelemeye kırmaya başladılar. Yakaladıkları 3-5 tane taraftarımıza 20-30 kişi vurmaya başladılar. Buda yetmedi yaşı rahat 60-65 civarı bir teyzenin elindeki çantayı çalmaya çalıştılar. Kadın vermek istemeyince 17-18 yaşında bir velet kadına inanılmaz şekilde yumruk attı. Kadın yediği yumruğun etkisiyle yere düştü. Ordan bir kişi napıyosunuz dedi ama dediğine pişman oldu. Çünkü 1 kişiye bir anda 15 kişi saldırdı."