Peshayat Biliyorum biraz erken oldu ama dusunceleriniz ne sizce? Haftaya isallah kadikoyde yeneriz feneri...:):) Ama derbiler hic belli olmuyor hatirlasiniz 3-4:):)
.ArThuR. eğer İnegöl ve ç.Rize maçındaki gibi sahada rusuz ruhsuz dolaşırlarsa pek umutlanmayın. Gerçi derbilerin atmosferi hep farklı olmuştur ama inşallah alırız maçı biz ne maçları aldık. İsteyince yapabiliyorlar!!!
03Gs1905 İki takımda geçtiğimiz hafta oynadığı maçlarını kaybetti ama beşiktaşın durumu fenere göre daha kritik..İlk mağlubiyette kelleler istenecektir bu yüzden beşiktaş alır veya berabere biter gibime gidiyor..
MateJa be sefer geçen seneki gibi sadece fener stresli olmicak. Bjk içinde çok stresli bi maç olcak. Ama Fener bu sefer yener diye düşünüyorum. içimden 4-0 geçiyo :D
Makaay mac öncesi büyük olaylar olacak gibi.Besiktas taraftarının gecen seneki iskele yagmalamasının öcünü almak istiyor fbliler.ankaraspor macında da intikam yeminleri edildi.dilerim bi tatsızlık olmaz.
03Gs1905 Yöneticiler konuşmazsa büyük olaylar olmaz diye tahmin ediyorum.Bence maçlardan özellikle derbylerden önce garip konuşan yönetici ve teknik adamlara ceza verilmeli bence..
GoGo21 Bence bir kere zaten derbi maclari degisik. Yani gecen haftalara bakmiyacan. Bu hafta cok degisik olacak. Insallah guzel ve dostca gecer bir besiktasli olarak en iyisi kazansin diyorum. Tabiki en önemliside insallah Derbinin hakemide iyi yönetir. Yoksa ondan kesin tatsizlik cikar.
mirдňdд Fenerbahçe Ankaraspor'a yenilmeseyedi Beşiktaş'ın bir şansı olabilirdi futbolcular maça daha hırslı çıkarlardı geçen seneki gibi ama Fenerbahçe'nin Ankaraspor'a yenilip namağlup unvanını kaybetmesi futbolcular'ın bu maça olan motivasyonunu azaltmıştır diye düşünüyorum:)
03Gs1905 Öylede olsa derbi maçlarının havası değişiktir.Benim aklımdan beşiktaşın galibiyeti geçiyor..
bart_ inşallahb beşiktaş kazanarı ama mustafa doğan vb adamlarla bu iş zor gibi... ayrıca inşallah her maçta tatsızlık çııkmaz,dostça bitsin..
orkunbjk Demirören'in istifa edeceğini bilsem Fenerbahçe'yi destekleyecem ama gönlüm her zaman Kara Kartalımdan yana. Maçın favorisi mutlak Fenerbahçe malum bizim durum kötü ayriyetten 9 eksik var.