MateJa ah ulan onu yenseydik bunu yenseydikle olmuyo bu işler :D Gs yener gibi geliyo ama gönlümde tabiki sivas yatıyo :)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: NoBRe ah ulan onu yenseydik bunu yenseydikle olmuyo bu işler :D Gs yener gibi geliyo ama gönlümde tabiki sivas yatıyo :) biliyoruz bizde onu yenseydik bunu yenseydik le bu işlerin olmadığını merak etme ;)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen ben macı izliyom arkadaslar gol olursa haber weriririm gs puan kaybedebilir ben izleyemiyorum. kadroyu fln yazsana bilgi versne biraz...
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen ben macı izliyom arkadaslar gol olursa haber weriririm gs puan kaybedebilir ben izleyemiyorum. kadroyu fln yazsana bilgi versne biraz... evet bilgi verirmisin
Mc.Speedy Dk 30 Gözlemlediğim Kadar ile :) Maç Ortada Oynanıyor İki Takımda Birbirine üstünlüğünü Sağlıyamadı
R2.ScHuMi_1 arkadaşlar ilk yarı 0-0 kusura bakmayın hemen yazamadım macı izliyodum mondragon tomas song cihan ferhat saidou ilic hasan şas heinz necati ümit karan
R2.ScHuMi_1 fazla zevkli mac olmuyo gs ağır basıyo ama etkiliydi ilk yarı sivasın 1 tane pozisyonu war gs baya pozsyon buldu
Mc.Speedy ehh :) Fena Sayılmaz Fakat Galatasaray Koptu Oyunda Bu aralar her an gol yiyebiliriz ayabilirzide :(
Mc.Speedy hay... Cihan Haspolatlı Kırmızı Kart Yedi :@ Gerekce Topsuz Alanda Adamın birine vurdu saha karıstı bu arada..