Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: GFBaTu_KhaN Gs iyi oynamıyo ama bu maçı alır... Fener çok iyi oynuyo ya :D Fener'in puan kaybettiği bu haftada yine kazanamazsak biz şampiyonluktan ümidi keselim :( ama inşallah yeneriz
cracks e aydınla ayhan yok heinz solda oynucak.ilicte yine aynı yerinde forvette ümit-necati. sağda hasan ortada saidou defans song tomas orhan cihan kaledede mondi.alsana 11
eLanvitaL eğer yine yenemezlerse yuh ya kaç seferdir ayaklarına gelen fırsatları hep tepiyorlar biıktım artık ya benim gibi birçok galatasaraylıda bıkmıştır herhalde inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız hadi hayırlısı bakalım.
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko ah ulan ah malatya'yı yenseydik bugün de sivas'ı yenseydik lider oluyoduk :( evet malesef öyle biz şimdi sivas ı yensek bari. artık maçın başlamasına 13 dk kaldı...
MateJa ah ulan onu yenseydik bunu yenseydikle olmuyo bu işler :D Gs yener gibi geliyo ama gönlümde tabiki sivas yatıyo :)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: NoBRe ah ulan onu yenseydik bunu yenseydikle olmuyo bu işler :D Gs yener gibi geliyo ama gönlümde tabiki sivas yatıyo :) biliyoruz bizde onu yenseydik bunu yenseydik le bu işlerin olmadığını merak etme ;)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen ben macı izliyom arkadaslar gol olursa haber weriririm gs puan kaybedebilir ben izleyemiyorum. kadroyu fln yazsana bilgi versne biraz...
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen ben macı izliyom arkadaslar gol olursa haber weriririm gs puan kaybedebilir ben izleyemiyorum. kadroyu fln yazsana bilgi versne biraz... evet bilgi verirmisin
Mc.Speedy Dk 30 Gözlemlediğim Kadar ile :) Maç Ortada Oynanıyor İki Takımda Birbirine üstünlüğünü Sağlıyamadı
R2.ScHuMi_1 arkadaşlar ilk yarı 0-0 kusura bakmayın hemen yazamadım macı izliyodum mondragon tomas song cihan ferhat saidou ilic hasan şas heinz necati ümit karan