R2.ZephyR Hehe valla şansın bu kadarına PES! doğrusu... http://video.google.com/videoplay?docid=8187991337219835316&q=soccer
cracks oyunun yukarıdadaa denildii gibi büyük bi ihtimalle bugundan yararlanılmış fakat bilinmeden atılmış bi gol.hatta şöyle bişeyde olabilir.adam videonun görüntü kalitesinin düşük olmasından yararlanarak defanstan uzaklaştırılan bi top ve ortasahadan atılan bi golü birleştirmiş olabilir.
Venom 1- oradan şut çekilmiyor 2- orta tuşuna bassa adam topa doru kayar 3- bu işte ya bi hile ya da bi bug var kesin.... edit: montaj değil ...
youozgur harika wallaha yaa. bi keresindede benzeri bende oldu ama gol deyil dii topa oyuncu yavaşca bi dokundu top alakasız bi pozisyonda bir jet gibi taca cıktı. halal dorusu...
ozguraydin23 bu olay bendede olmuştu hatta unutamadıgınız anlar bölümüne yazmıştım bunu, iki defa geldi başıma topualır almaz jet gibi şut cekiyor gözlerinize inanamıyorsunuz ama bi daha yapamadım bunu nasıl oldugunuda anlamadım arkadaş anlatsada ögrensek :)
R2.ZephyR Tabiki isteyerek atılan bir gol değil sadece rastgelmiş yani bunu siz 1 sene boyunca oturup deneseniz yine yapamazsınız. Ayrıca montaj olmadığı da kesin biraz dikkatli izleyin. ;)
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: sswift4 hemen niye kotu yone çekiyorsunuz. niye birleştirsin. atmış işte. valla haa bizimkilerde boyle bi hastalik var...
clevererthanu bence de büyük ihtimal gerçekten atılmış ama hayatımda goruğum en ballı gollerden birisi hiç yeteneğe gerek yok bu gol için teke ihtiyaç bal:D
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ 1- oradan şut çekilmiyor 2- orta tuşuna bassa adam topa doru kayar 3- bu işte ya bi hile ya da bi bug var kesin.... Aynen Katiliyorum :)