XII beyler bende 1gb ram war.buna rağmen maç esnasında kasmalar oluyor.her türlü programıda kapatıyorum.nedir bu yani bi 1gb daha mı takmak lzmn.yoksa warmı başka çare??
oSa sen maçı oynarken arkaplanda diğer maçların sonuçları hesaplanıyor, eğer çok fazla lig seçili ise o yüzden olabilir.
Makaay bende bu hız sorunu yüzünden sogudum fm den valla,senin sistemin gene benimkine göre cok iyi,sende bile kasıyorsa peey...
Dabulu bende p4 1,8 512 ram var ama paşa paşa oynuyorum. o maç esnasındaki takılmalar bende genelde çok program açtığımda yada internette olduğumda oluyor...
ANGEL_M Ya arkadaşım benim bilgisayar pentium 4,2.4 ghz işlemci,ge force 5200 ekran kartı,364 mb ram var.Paşa paşa çalışıyooo...Ama 512 mb ram olunca hiç takılmaz...
Venom Arman kaç lig seçtin database'in ne bi de benim P4 2,6 512DDR var 7 lig large database hiç bir şekilde kasılma yok
XII İtalya+İspanya+Türkiye we en küçük database ile açılorm.Beyler gariba biras arbarrtım öyle büyük bir sorun yok yaznlız 2d maç motornda gol we şut çekerken küçük bi kasma war...
T.Henry Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko celeron 2,8 işlemci 512 ram var kasılma nedir bilmem :) aynen :D
fatihresat Bende P4 1700 işlemci ve 1 Gb. Ram var İtalya ve İspanya liği seçili databae lagre sadece şu benim dışımda oynan maçlarda biraz bekletiyo her maç arası 10 sn. kadar bu normal mi?
ANGEL_M ya bende 364mb ram var 5 lig seçiyorum aslan gibi çalışıyoo...Ya ama 512mb ram olsa hiç takılmaz.en iyisi 6400 FX ekran kartın ve 512mb ram olsun tıkır tıkır oynarsın birader...
maksimus07 benim anakart sakatlandı p3 artık 600 görüyo bide 256ram görüo 32mb onboardvideo görüo o bile oynatıorsa hesap makinesi bile oynatır bu oyunu (oyun cok gercekci oluo 1gün harbiden 1 günde gecio :)