uAdyghe ilk facenin için güzel ama yaptığın her face için yeni konu açarsan ağar abiler kızar sonra :-)
sswift4 tanınmamış oyuncu faceleri yaparsan daha iyi olur. açtığın diğer konuya da yazdım ama kilitlenmiş o. lütfen oyunda face.i olmayanlar olsun.
icetin Brova valla harika yapmşssın Tebrik ederim. Nasıl yaptığını bana yazabilirsen çok mutlu olurum. iyi çalışmalar cetinmailbox@gmail.com
michealmayers Çok güzel yapmıssın ama banada anlatırsan iiiyi olur HALLOWENNN@hotmail.com:) :confused: :eek: :mad: :rolleyes: :cool: :cool: :cool:
DarkWhite22 Valla çok güzel olmuş.Ama bence bir işgüzarlık var bunda ilk yaptığın face mi yoksa forumda yayınladığın ilk face mi:D
devil_claw **ya birader kafanı biraz kücük yapmıssın aslında kafan kocaman yanlardan basık yapmıssın yani hehe**
alexandro06 al arkadasim facen burdan indireblrsn==http://rapidshare.de/files/19797510/unnamed_2062.bin.html
htopdas ben faceleri ekleyemiyorum örneğin elimde zidane ye ait 2 dosya var facew130_Zidane_mystiq ve hairw130_Zidane_mystiq bunları nasıl ekleyeceğim birde editte işlem yapmak gerekiyormu yardım edin.