ŞANLI_ online isleyebildim sadece. download linkindeki dosyanın formatı farklı açamadım.ama indirdim. saol genede.
Cambaz QuickTime varsa onunla açabilirsin yoksa Burdan Media Player için quicktime eklentisini indirip media player ile izleyebilirsin. Böylece işimizi tam yapmış olalım:)
ŞANLI_ OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uygunsuz içerik cambazz !!şimdi isledim o download ettiim şeydeki klibi karıların şeyler ortada :D halbuki ben o online islediim klibi istemiştim. yani bide görevli olcan haa sitede :D:D
Cambaz Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Anlıyorsun Değil mi? Kara Sevda Nane Limon Kabuğu Can Bedenden Çıkmayınca Gülbebeğim Halhal Müsadenizle Çoçuklar Bunlaradn ayrı olarak özel bir isteğin varsa belirtebilirsin.
Cambaz Malesef kol düğmelerini bulamadım kusura bakma.Ama en kısa sürede şarkıyla beraber geri döneceğim:)
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Malesef kol düğmelerini bulamadım kusura bakma.Ama en kısa sürede şarkıyla beraber geri döneceğim:) Mp3 olarak elimde tüm şarkıları var.Klibini eğer bulabilirsen elimdeki akustik gitar versiyonuyla mix yapacaktım.Ama yoksa canın sağolsun.;)
Shevchenko Cambaz, elinde Murat Basaran - Nankör klibi var mı? Bi arkadas cok methetti bu klibi ya klible birlikte sarkı cok güzel olmus diyoda :)
MoonLord Barış Manço'nun "En büyük Mehmet bizim Mehmet"in klibi var mı ben bulamadım hemde "Mehmet Özdilek" oynuyordu? Hatta bulan olursa iyi olur baya hoştu