.ArThuR. çok saol.. bide bn tuğba özerkin el gibi parçasının klibini istiyorum ama nette yok acaba elinde olan var mı?
Cambaz @Last_Blow Rica ederim.. @Arthur Buyur http://www.hemenpaylas.com/download/41667/ElGibi.zip.html burdan indirebilirsin şifresini pm olarak atıyorum;)
Cambaz Fazla birşey değil topu topu 60gblık bir arşiv Bu arada istediğiniz türkçe veya yabancı klip varsa buradan belirtebilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:)
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Fazla birşey değil topu topu 60gblık bir arşiv Bu arada istediğiniz türkçe veya yabancı klip varsa buradan belirtebilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:) gerçekten çok saol Cambaz.. bide ayrıca türkçe klipleri bulabileceğimiz bir site falan var mı?
.ArThuR. ya Emre bana gülşenin ya tutarsa adlı klibini bulabilir misin? :) tvde izleyemedim denk gelmedi. ayırca çok hoş bir klip yapmış yine deniliyor.
ŞANLI_ fat boy slim--slash dot dash. Bunun klibini bul helal olsun derim vala :) ( yoksa bulamam deme var biliyorum.:))
Cambaz Biraz araştıramdan sonra buldum birşeyler. Online İzlemek İçin Bundan pek emin değilim ama indir boyutu pek büyük birşey değil zaten. Download