SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: Makaay tamam mı 16.333 otur yerine :) Bambama cevap olarak yazmıstım ama onun mesaj yalan olmuş yok ortada:) abi bende yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için düzenle ye basacağıma sil e bastım. orada anlatmak istediğim 85 000 nasıl olur? çooooooook şaşırdım gibilerden :) ayrıca silinen üyelikleri çıkartırsak 85 000 in altında kalır :p
Makaay brüt olmasada sonuc olarak bu :) bende senin mesajı arıyorum,dedim sildim heralde alıntı yapacam derken :)
TeKiN uA Scn Yi En Az 200 Den Aşagı Gormedim, Eger 3 Kişi GoreceK Olsam Makkayy,isami Ve Militandır Kesin :D:D
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas gizli kullanıcıysam bunu bilemezsin..mantık hatası yapmışsın konunda. gizli kullanıcı olduğunda sadece ismin görünmüyor mesela 90 Üye, 1 Güzli üye, 500 Misafir gibi bişe oluyor sanırım.. bu yüzden mantık hatası yok galiba.. Tam bilmiyorum ama bilen çıkar mutlaka..
Makaay ibo geçmişe mazi ... :) gizli üyelerde kayıtlı üyenin içinde sayılıyor,önceden gizli üye diye sayılıyordu düzenledik onu.beni göremezsiniz ama ben hep buralardayım :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Makaay ibo geçmişe mazi ... :) gizli üyelerde kayıtlı üyenin içinde sayılıyor,önceden gizli üye diye sayılıyordu düzenledik onu.beni göremezsiniz ama ben hep buralardayım :) sen olduunu nasıl anlıcaz :D(anladın sen)
CarlosSantanaa ben de bu konu açıldığı gece burdaydım da 5 gibi çıkmıştım geceleri burası güzel ve bomboş oluyor ama daha iyi :d rahatsınız yani yapıyosunuz işte bişeyler :d