Shevchenko Ya arkadaşlar bu mesajı yazdığım saatlerde scn ye öyle bi bakıyodum ve bişey dikkatimi çekti gecenin daha doğrusu sabahın 5'inde sitede bu kadar kişi demek istediğim ne kadar geniş bir siteyiz (pek iyi anlatamadım ama anlayın işte yaw napiim sıkıldım bi konu açiim dedim :D)
Venom ben zamanında bi kenara yazmışım 3 Kasım 2005 38591 üye varmış şimdi even sadece 3 ay geçti.... Üye sayımız 85000 in üzerinde Yorum sizin...:)
mirдňdд saaatin 5'inde napıyorsunuz internette yaw:D:D:D bazen benim de böyle 5'de online olduğum olur hatta 4'de :):)
Mc.Speedy Ben PC Başında Sabahladım Günler Çok Olduğu için Şöyle Diyeyim Sabah 5 6 Gibi bu kadar oluyor fakat sabah 8'de daha az oluyor :)
Gökhan Doğrudur Sami Bütün tatil Boyunca Sabahladı Ben Cumartesi Geceleri Kalabiliyorum :) İş, Okul falan :( :)
Makaay tamam mı 16.333 otur yerine :) Bambama cevap olarak yazmıstım ama onun mesaj yalan olmuş yok ortada:)
ŞANLI_ benimde girdiim çok olmuştur bu saatlerde özellikle geçene sömestrıda aslında bi nedenide internetin daa hızlı ve daa çok verim almamızdan kaynaklanıo, çünkü bu saatlerde download çok çabuk bitio.
Makaay bende de var böyle bi resim cok özel ve güzel bi resimdi aslında.sadece iki üye onlinedı,birisi bendim...
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: Makaay bende de var böyle bi resim cok özel ve güzel bi resimdi aslında.sadece iki üye onlinedı,birisi bendim... o zaman da gizli moddamıydın
Venom ben karışmam profilinde öle yazıyo:D 17340 mış bu arada yanlış yazmışım:) "hiç napalım" he tabi tabi kesin öledir:D