chipyu arkadaşlar sugar dady kayıtlı oyunda uygulayıp kayıtlı oyunda istediğimiz zaman kaldırabilirmiyiz biraz bilgi verirseniz sevinirim kusura bakmayın acil cevap beklediğimi için sık sorulan sorular bölümünede yazdım
Shevchenko sugar daddy iki yolla yapılıyo bildiğime göre biri editörden biride fm 2006/data içindeki init.cfg dosyasını not defteri ile açarak "SUGAR_DADDY" "Chelsea" altınada istediğiniz kadar kulübü yazarak yapabilirsiniz (bilen biliyodur ama bilmeyenler olabilir mazur görün :))
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: exiting nası yani mesela onun altına aynı şekilde mi yazıca örn: "SUGAR_DADDY" "Fenerbahçe" Evet ama takımın ismini yanlış yazma
T.Henry mauahahah :D :D :D inanmazsınız belki ama tottenham başkanI 100 milyon dolar transfer bütçesi verdi :D AMA TAKIMIN dengesi 9 milyon dolar fln :D Nasıl oldu anlamış değilim :D :D
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Bizim SoccerCenter FC Başkanı Elik'e sugar daddy yapsak olur mu:) Şeker baba Elik olur :)
exiting Orjinal Mesajı Yazan: T.Henry sugar daddy özhan canaydın üzerindede etkili mi abi :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
chipyu sugar daddy bana haa bir para gelmedi lig çoktan aşladı takımın ismini Galatasaray SK olarak yazdım bir hatada yok yani allah alla
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: mr.eDDie Özhan Canaydına işlemior demekki.... (Hey Allahım ne zman kurtulcazz bu ölü'den..) Mart ayında inşallah
mr.eDDie Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: mr.eDDie Özhan Canaydına işlemior demekki.... (Hey Allahım ne zman kurtulcazz bu ölü'den..) Mart ayında inşallah inşallaH... : )