ozosh beyler ben biraz acemiyimde kusra bakmayın bişe sorcam: şimdi editorde yaptığımız değişiklikler bu pakette geçerlimi? yani ben editoru kullanıp bjk i deiştirdim,ama bunu yükleyince hepsi geçersiz mi olcak?
chipyu ya soccercenter fc güzel olmuşta ama ben biraz taktım şimdi ya güzel olmayan isimler yani nickler güzel durmuyor en azından isim gibi olmayanlar dışında :( neyse önce şu adnan polatla olan işimizi bitirelim :) galatasarayı bir numara yapimda sonra bakarım artık ellerine sağlık barış indiriyorum şu an %70de
ŞANLI_ vay bea süper bende şimdi yüklüyorum bilgisayar ama yedeklere almış arkdaş beni nyse nasıl olcak bakalım :)
ŞANLI_ bu arada ben bu init.cfg dalgasını nereye koyacaımı bilmiorum gerek mi yok yazamayı mı unuttun? koymadan açaım dedim oyunu açtı ama şimdi ligi yüklesem sorun oluşur mu ?
cracks barış hll olsun yine döktürmüşün aslında bu sene fm2006 fazla oynamadıım için bu forumada fazla cvp yazmadım ama bu patchle başlıcam oynamaya inş...
Exvision **init.cfg dosyasını Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2006data** içine atmanız gerekiyor...
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: chipyu ya soccercenter fc güzel olmuşta ama ben biraz taktım şimdi ya güzel olmayan isimler yani nickler güzel durmuyor en azından isim gibi olmayanlar dışında :( neyse önce şu adnan polatla olan işimizi bitirelim :) galatasarayı bir numara yapimda sonra bakarım artık ellerine sağlık barış indiriyorum şu an %70de oyunculara istediğin nick name i verme diye bir özellik var oyunda biliyorsun bunu kullanarak hosuna gitmeyenleri editleyebilirsin...