yuri12 Volkan v2 Yenilikler:Bozuk yanak rengi düzeltildi,ağızdaki fazla açıklık giderildi,gözlere rütuş atıldı ve yamuk sakal sorunu giderildi(herhalde berberini değiştirdi:D) İşte o:
...Mehmet... deco o kadar beyaz degil volkan ve nedved ii...ayrıca sana bi sorum olacak face yapım videosunu izledim ama sende graphic studio da oyuncuların yüzleri görünüyo bende kare kare sebebi ne olabilir bi yardım etsene...
yuri12 Orjinal Mesajı Yazan: salak_mal deco o kadar beyaz degil volkan ve nedved ii...ayrıca sana bi sorum olacak face yapım videosunu izledim ama sende graphic studio da oyuncuların yüzleri görünüyo bende kare kare sebebi ne olabilir bi yardım etsene... Sorunun çok basit sağ taraftaki seçeneklerden BGR'İ seçeceksin resimdede gösteriyorum.Sorunun hallolursa buraya yaz! İşte resim:
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: yuri12 Orjinal Mesajı Yazan: salak_mal deco o kadar beyaz degil volkan ve nedved ii...ayrıca sana bi sorum olacak face yapım videosunu izledim ama sende graphic studio da oyuncuların yüzleri görünüyo bende kare kare sebebi ne olabilir bi yardım etsene... Sorunun çok basit sağ taraftaki seçeneklerden BGR'İ seçeceksin resimdede gösteriyorum.Sorunun hallolursa buraya yaz! İşte resim: cok tsk ler ben zaten face yapmaya photo shop u bulduktan sonra baslayacam ayrıca rüstünün sacı hariç cok güzel olmuş...
EmReSr Abi tutorialini izledim çok açık ve net senin sayende face yapmayı öğrendim allah senden razı olsun da senin videodaki face listesini bi upload ediver abi be lütfen face yapcam ama oyuncuların adam gibi fotoğraflarını bulamıyom lütfen veya bana msn adresimden yollasan da olur MSN : EmReSr@hotmail.com
yuri12 Orjinal Mesajı Yazan: EmReSr Abi tutorialini izledim çok açık ve net senin sayende face yapmayı öğrendim allah senden razı olsun da senin videodaki face listesini bi upload ediver abi be lütfen face yapcam ama oyuncuların adam gibi fotoğraflarını bulamıyom lütfen veya bana msn adresimden yollasan da olur MSN : EmReSr@hotmail.com Seni msn listeme ekledim oradan halledelim benim adresim hamster544@hotmail.com
yuri12 Ama sen istedin diye burayada upload ettim al benim face listem download yaparsan haber ver içinde birsürü futbolcunun kaliteli resimleri var!Ama sen msn'ide kabul et ;)