Orjinal Mesajı Yazan: EMRE_PES6
ABİLER, ABLALAR, KARDEŞLER... BU OYUNDA FRİKİK İSABETİ DİYE BİR ŞEY VAR. EMRE BELÖZOĞLU'NUN FRİKİK İSBETİ 80 BİLE DEĞİL, 70'LERDE. BİLHASSA RONALDINHO'NUN FRİKİK İSABETİ 78 . NASIL OLUYOR DA EN İYİ FRİKİKÇİ RONALDINHO OLUYOR? AKIL VAR, MANTIK VAR. GÖZ VAR, NİZAM VAR. BİR DE BECKHAM'INKİNE BAKIN: 97 . ZICO'NUNKİ 98 . PLATINI'NINKİ 99 . JUNINHO'NUNKİ 99 ... ŞİMDİ SÖYLEYİN BANA, KİM DAHA İYİ FRİKİK KULLANIYOR? HÂLÂ "EN İYİ FRİKİKÇİ RONALDINHO, EMRE BELÖZOĞLU..." DİYEN ÇIKAR MI BİLMİYORUM. EĞER İTİRAZI OLAN VARSA BEN ZICO OLAYIM, O RONALDINHO OLSUN, KAPIŞALIM. BAKALIM KİM YENECEK?
evet arkadaşım san katılıyorum ronaldinho ne oyunda ne de gerçek hayatta firikikçi deildir olamaz. neden olamaz derseniz ronaldinho gibi bilekten oynayan oyuncular ii şut atamazlar bu doğanın kuralıdır. insan anatomisai gereği böyledir.
bana göre gelmiş geçmiş en ii frirkikçi sinissa mihajlovic dir
alvaro recoba, juninho pernambuchano, da çok ii duran top kullanmakta. bekım ı soylemeye gerek yok
ronaldinho robinho tarzı oyuncular çok fazla şut atmamalıdır.(aşırtma veya plase fln yapsınlar cnm ona lafım yok)