the_storm_boy bakın arkadaslar en iyi frikikci MARSLI MARAİS ve YAMPİRİ dir ve bunlar onaylanmıstır STAR FC TARAFINDAN benim yaptıgım takımımdır bilginize 22-45 metre arası affetmezler bilginize
jacket ronaldinho ile frikik atanları tebrik ediyorum...ben pek atamıyorum ronaldinho ile özellikleri çok dşük çünkü.. bence;1-henry 2-beckham, 3-carlos 4-adriano 5-pirlo
about_life Saydıklarınızın hepsi frikik vurusu usta ve ii oyuncular sıralamak gereksiz.. Ama bunların dısında frikikten gol atması en zevkli ve bence saydıklarınız isimlerin hepsindede basarılı biri war .. **-->Pirlo Saygılar.
about_life Orjinal Mesajı Yazan: Ume Uzun Freekicklerde (30m ve yukarısı) Adriano, Kısalarda ise Pirlo Affetmez Dostum ben pirlo ile uzaktanda gol atabiliyorum..Sadece diregin alt tarafından giriyo ama 90 lara gitmiyo. saygılar
EuPhRaTeS_C.RONALDO jacket gibi düşünüyorum bncede öyle sıralama henry yakın carlos uzak adriano orta beckham orta pirlo yakın
erda 1 recoba 2 henry 3 junınho ama oyunda ummadığımız kısılerınde yuksek frıkık ozellığıne sahıp oldugunuda goruyoruz
ozman89 Şu ana kadar attığım bütün firikik gollerini belki inanmazsınız Hasan Şaş'la attım yav başka oyuncuyla ayarını tutturamıyom gelçi fazla firikik golüm yok ama attıklarımın hepsinde Hasan Şaş'ın imzası var
Tearaway bıkmadınızmı artık söle konulardan bahsettimiz oyun pes databasesi fm kdr geniş deilki yeni yüzler cıksın frikik atcak 10-20 taneden ibaret bişi işte
ozman89 Madem sen bıktın neden bu forumdaki yorumları okuyon ve yorum yazıyon demek ki sende bıkmamışsın...