.ultrAslan. bilmiyorum verildimi ama tuhaf neden acilmiyo bi tane hintli bulmuþ olayý.bilgisayarýnýzda **con** isimli bir klasör açmayý deneyin bakalým açabilecekmisiniz?? not: alýntý:D :D
Overkill Dos'la alakalı birşey olmasından dolayı açılmıyor olabilir ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim. Aklımda kalmış öyle birşey..
Eagle-Eye Bill Gates bunun da açıklamasını yapamamış.. bana gelen mail'da bu da yazıyordu :D şu tilki muhabbetine benziyor ben de tam anlamını bilmiyorum ama oldu olacak bi de "nul" veya "aux" isimleriyle açmayı deneyin :)
Hasansas1905 arkadaşlar ben onu şöle biliyorum galiba oo m-dos da bulunan bir klasör oldugu için açılmıyomuş bende bi yerde okmuştum nilletin yalancısıyım:D:D
Apili windowsun tamamını bill gates mi yazdı ki bill gates cevaplasın..hem cevapladıysa bile cevaplayamadı diye uyduruyolardır...çok saçma...bi sebebi vardır ki açılmıyo...niye açıklanmasın ki..
CrossOver olayı yanlış anlamış olabilirim ama ben klasörün ismini con yapıp açmayı anladım ve hiç bi klasörün ismini con olarak deiştiremiyorum:) anaaa silemiom lan dosyayı aux ve nulda olmadı dedim sileyim silinmio:)
showman Ben babama sordum bu olayı. MS-Dos ile ilgili bir şeymiş. Mesela şu adda dosyalar da açamazmışsınız: AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7,COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9, NUL, PRN, CLOCK$
Venom Orjinal Mesajı Yazan: lockedstyle senin yaptığın con değil cun tamam kusura bakmayın....kafam acaip dağınık ne yazdığımı bilmiom daha:)