Arkadaşlar sanırım bu save ettiğiniz oyunu tekrar loadlayamama sorununu çözdüm.GÜvenlik nedeniyle sistemimde zone alarm firewall kullanıyorum. nss 3,16 yı kurdum, tüm logo, player names ve spiker dosyasını da indirdim, 3.16 icin
Player Name: Arthur Maranesi
License Key: 00001701QH23AF799R6H24P373GA04771AXG9M80WQQM9XV0BDX9V9ACF2QC serialini de girdim (MernaptaH arkadaşıma sonsuz teşekkürler bu key için) ve yeni oyun açtım, tüm ligler, takımlar ve oyuncu isimleri normal (türkiye 2.ligi hariç) sonra save yaptım. Tekrar oyunu açtığımda, güvenlik duvarı programı ZoneAlarm nss3 ün internet bağlantısı yapmaya çalıştığı uyarısı verdi, normalde önceden oyunu kurduktan sonra save-loadlarda bu uyarı çıkardı, ben de normal bi işlev zannedip, remember this answer seçeneğini işaretleyip allow diyordum zonealarmda, fakat bu sefer allow yerine yani kabul yerine red seçeneğini işaretledim ve save ettiğim oyunu sorunsuz bi şekilde açtı, şu an oynuyorum, save ettim gene kapatıp load ettim ve hala sorun yok.İşin özeti internetten zonealarm pro version 6.1.744.000 ı bulun indirin ve size kolaylık olsn, şu register keyle regleyin: b87dc-0kbbe-xc5b3-5trasp-d3exk0 . ondan sonra nss3 3,16 yı MernaptaH arkadaşımın sayfa 19da verdiği linkten indirin, oyunu kurun ama açmayın, ardından, http://www.nssunplugged.com sitesindeki 3 download (playernames, commantery ve logos) u yapın, oyunu kurduğunuz klasörlere doğru yerlere atın, oyunu açın, Player Name: Arthur Maranesi
License Key: 00001701QH23AF799R6H24P373GA04771AXG9M80WQQM9XV0BDX9V9ACF2QC ile oyuna girin, save edin istediğiniz bi an ve çıkın, tekrardan açın oyunu, siz oyunu açarken zonealarm uyarı verecek, onu remember this answer seçenegini işaretleyerek reddedin ve artık doya doya oynayın...Biliyorum biraz uzunca oldu ama idare edin arkadaşlar, paylaşmak istedim, oyunun linkini serialini ve her türlü paylaşımı esirgemeyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
Saygılar...