Beyler Fenerbahçeyle Oynuyorum Süper Gidiyorum Gerçekten :) 2011/2012 Yılının Ortasındayım
Kadrom
Kaleciler:
Volkan Demirel : Sürekli şans verirseniz harika bir kaleci oluyor ama herkez yetinmeye bilir volkanla :D

Ortiz Padilla : Genç Takımımdan Çıkardım yani istediğiniz kadar arayım bulamazsınız :)

Defans:
Lago : Sağ kanat anlamadım kendi kendine bna geldi başka bir oyundada aramyın bulamazsız perulu süper özellikleri var en fazla 32.000$ gördüm onda

Drenthe : gerçekte realde sürekli kiralıyorlardı bende aldım ama bonsevisiyle fazla bir artış görmedim onda önermem yani bide arsenaldan denilson alacağınız son kişi olsun ...

Karume : kendi çıkardım iyi bir savunmacı

Pique : m.unitedin genç oyuncusu çok iyi diyemem ama hiy yoktan iyidir :)

Diego Lugano : ilk sezon oynatın sonra satın çoksert bir oyuncu kırmızı kartları hiç durmuyor ben 20ye satarım inş.

Marcelo : realdeki bana göre en iyi oyuncu oyuna başlar başlamaz alamıyorsuz ama almayı unutmayın sol kanatı carlostan devraldı süper valla ...

onuoha : m.cityden aldım çok iyiydi ama 9 hafta sakatlandı şimdi çok kötü durumda ...

David Rozehnal : zorulnluluktan aldım lugano onuoha çok sık sakatlanıyor ondan şimdilik iyi