Yasin KAYA arkadaşlar türkiye ligi çalışmalarına başladım...inşallah kısa sürede bitireceğim...ilk ss koyuyorum...
davut18 cok güzel olur vallahi iyice doya doya pes5de türkiye ligini oynaris zaten hep istedigim oydu sana iyi calismalar emegine saglik ellerin dert görmesin ha bide kisa süre ne kadar kisa acaba yani tarih verebilirmisin mesela 1 hafta sonrami yoksa daha gecmi cikacak su yama.
sseba&lefter tek başına bu işi başarabilirsen helal olsun derim. Kolay gelsin. Lütfen kadrolara, güçlere ve taktiklere dikkat. Bir de bu TSL'de ek olarak bir şey olacak mı bi açıklarsan. Ör, müzik, stat vs.
Battousai Dostum güzele benziyor...Tek başına çalışman zor gerçekten bu arada K.Erciyesspor'un logosu yanlış :( Doğrusu şu olacak
Yasin KAYA arkadaşlar elimde erciyesin logosu yoktu onun için eklememiştim...logo için teşekkürler...ayrıca bu yapacağım ilk patch olacak...logolar da o kadar olsun artık...elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım...
AnkA_ua Walla çok güzel olur...şimdiden başarılar sana. Bu ilk yaman olduğu için arada ufak hatalar tabii ki olacaktır ama onlarıda sonradan düzeltebilirsin... Bide yamaya uninstall ı koyarsan müthiş olur. Tekrardan başarılar....
BEGBIE Kimsenin tartışmadığı,yapılanların emek olduğu,takım kavgasının olmadığı bir forum sayfası olması dileğiyle..Umarım çabuk biter :) Dostum şimdiden teşekkürler... Bi de belki forumda bu işlerle uğraşan başka arkadaşlarda var ortak bi çalışma üzerinde çalışılsa daha verimli olur diye düşünüyorum...
Yasin KAYA arkadaşlar bi programı bekliyorum o program çıktığında ki az kaldı büyük ithimal... yakın bi zamanda bitecek...
umit_karan_99 walla kardeş bir ay olmus,bi gelişme yok burda.emegin için tesekkürler,ama weturka cıkcak artık,ragbet görmeyecek,anlıosun dimi??