**Öncelikle herkese teşekkürler...**
Kurulum dökümanı flash formatındadır bunu sisteminizde MAcromedia Flash yüklü ise direk izliyebilirsiniz yok yüklü değilse internet.exploerer içine sürekleyip bırakın yine olmzsa baştan hazırlar ve resim sitesine izliyebileceğiniz şekilde upload ederim...
Şimdi kurulumu burda anlatayım :İndirdiğiniz rar ları klasöre çıkarı (sağ tıklayıp) ardından oluşturduğunuz klasörde'ki(2006 tr spiker) **dat_eng.big dosyasını kopyalayıp "oyunun kurulu olduğu sürücü/Program Files/EA SPORTS/FIFA 06/Data/Auidio" klasörüne yapıştırın ve açılan pencerde "Evet" diyerek onaylayın,sonra tekrar oluşturduğumuz "2006 tr spiker" klasörüne gelip big GUI.zip içinden bigGUI.exe programını çıkarın daha sonra bu praogramı çalıştırın ve sol üst'ten "open" diyerek "oyunun kurulu olduğu sürücü/Program Files/EA SPORTS/FIFA 06/Data/Auidio klasörü içindeki " Audio.big dosyasını bu bigGUI programıyla açın ve daha sonra bigGUI programında "import"u tıklayarak "2006 tr spiker" klasöründeki "hdr_eng.big" dosyasını seçerek import edin açılan pencerede "Evet"** diyerek onay verin,böylelikle yamayı kurmuş olacaksınız...yamayı başka dizine kurmayın yani hiç bir yararı olmaz oyunun kurulu olduğu sürücüdeki yukarda verdiğim dizini takip edin..
Yamayı kurupda sorun yaşayan arkadaşlar rar ları açarken bi sorun yaşadınızmı bilmiyorum ama normalde yama sorunsuz olarak çalışıyor , ama şu anda yine komple elden geçirip nerde hata yapıyor bakıyorum bulursam çözüm hemen bildirecem....
Yamada bazı ing.bölümlere gelince,ben takım hakkındaki bilgileri özellikle çevirmedim ve silmedim bunların orjinal kalması daha iyi olur diye düşündüm oyun içinde bazı yerlerde buunları dinliyorsunuz yani Takım hakkında yapılan genel yorum,gol sonrası spikerin yaptığı yorumları ve maçda ki diğer spiker yorumlarını umarım ilerki günlerde yapacağım "güncelleme"de düzelteceğim bunu bi bakımada aradaki farkı görebilmek için bıraktım ve belki beğenilmez ise boşuna uğraşmim dedim,maneger modda yapılan yorumlarıda bilerek silmedim ama unutupda çevirmediğim yerlerde var "güncellemede" karierde de gereken düzenlemeleri yaparım ama karierde kople tr yapmayı düşünmüyorum çok uzun metinler var ve adamın ne dediği çoğu yerde anlaşılmıyor,neyse elimden geleni yapacam haberiniz olsun...
Bu arada SCN'ye yamayı Anasayfada yayınladığı için teşekkür ediyorum ve tüm yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum....
Şimdi gördüm **"Adriano" arkadaşımız bu bölümde "Türkce Spiker Kurulumu "** adı altında konu açmış ve kurulumu anlatıyor kurulumu yapamayan arkadaşlarımız oraya bakarak yapa bilirler...
Sağlıcakla...