marcus83 **Girdi Girdi ve GOOOOOOOLL Mükemmel bir gooooolllll** Dostum bu günleridemi görecektik yaa tek kelime ile **Harikasın** Eline sesine yüreğine ve sabrına sağlık daha ne diyebilrim ki!! Ayrıca sesinde spikerliğe yatkınmış yeni bir ercen taner mi doğuyor:D
marcus83 **Girdi Girdi ve GOOOOOOOLL Mükemmel bir gooooolllll** Dostum bu günleridemi görecektik yaa tek kelime ile **Harikasın** Eline sesine yüreğine ve sabrına sağlık daha ne diyebilrim ki!! Ayrıca sesinde spikerliğe yatkınmış yeni bir ercen taner mi doğuyor:D
balyoz Geche Üstadım. Sana ancak şapka çıkartılır. Aklına, eline ve bilgine sağlık diyorum. Tek kelime ile mükemmel bir iş yapmışsın. Bence Türk FİFA'sının efsanesisin. Bu ilke imza atmak büyük başarı. Bu söylenenler sakınha seniniçin bir yağma yakma sanma. İmkansız gibi görünen birşeyi imkanlarını bilmiyorum ama sen başarmışsın. Seni birkez daha yürekten kutluyorum. Canlı bir maç değil sonuçta bu bir oyun ve ancak bu kadar iyi seslendirilebilir diyorum. Yolun daima açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum. Selamlar......:) :D :drooling:
GechE Orjinal Mesajı Yazan: elmariachi dostum ya bi video fln koysanıza da ona göre indirsek sonra 200mb az değil yani emek büyük tabi onu yapmak zor ama bi videoyla veya ses kaydıyla emin olur indiririk :p Bu bölümde "Fifa06 Türkçe Spiker İçin Çalışmalar" adlı bi konu var orda son sayfalara bakarsan bir kaç örnek video görebilirsin..
46 Maras abi be ne yanık sesin var harcanıyorsun harcanıyorsun en yakın zamanda bir kaset çıkartalım olur mu :D şaka bi yana, daha indirmedim ellerinede ağzına da emeğine de sağlık abi;)
cagataykarakartal saol abi ya süpersin sayende ilk defa fifayı türkçe spikerli oynucam ama bu yama online oyunu etkilermi?
Canbomgs Ya dostlar bir allahın kulu şunu şöyle anlatsa baştan "indirdiğinizi biyere çıkarın bunu korup böyle yapın vs.vs.vs.vs.vs. kurulum dosyası açılmadı bende adım adım anlatsın biri ya çatlicam merakımdan nasıl acaba
Kerim ben 2001 yılından bu yana yama yapan biriyim ve bu bir mucize diyorum helal olsun ağzına sağlık süper olmuş ben bu kadarını beklemiyorumdum valla yorumcunun sesini silmen çok iyi fikir , tr yapmadığın ingilizce spikerin seslerinide silerse % 100 olur olağan üstü olur o zaman işte tekrardan tebrik ederim
junior sapık Orjinal Mesajı Yazan: Yeshil Kusura Bakma Anlamadım Ya... Ana Fifa2006 Dosyası Ne Oluyor, EA Sports Fifa06 Dosyası Ne Oluyor Bi Zahmet Açıklasan... arkadaşım normalde oyunu masaüstüne falan kuruyosunya fifa2006da işte onun içine değil bildiğim kadarıyla yani benimki ayriyetten bide fifa06 dosyasını program files/ea sports / fifa 06 dosyası var onun içindekileri değiştir eğer orda değilse belgelerim klasörünün içindedir zaten onun içinde fazlada dosya yok onları değiştiricen oda olmadı zor olucak ama bul 'dan fifa06 yaz çıkan dosyaları inceleyip bak hangi klasörde az dosya var am ilk önce yazdıklarıma bak önce sen gene bulamazsan bakarız bi çaresine:rolleye3: :rolleye3:
junior sapık Orjinal Mesajı Yazan: Canbomgs Ya dostlar bir allahın kulu şunu şöyle anlatsa baştan "indirdiğinizi biyere çıkarın bunu korup böyle yapın vs.vs.vs.vs.vs. kurulum dosyası açılmadı bende adım adım anlatsın biri ya çatlicam merakımdan nasıl acaba arkadaşım flash dosyan yok anlaşılan ozaman internet ekplorer içine sürükle o kurulum dosyasını öyle yukarda sorun vericek güvenlik falan onu tıklayıp engellemeyi kaldır de orda açıkça anlatıyor ( bana programı yapan gache arkadaş anlatmıştı ben öyle açtım sağolsun)
junior sapık Orjinal Mesajı Yazan: sevcan arkadaşlar kurulum dosyasını açamıyorum nasıl açaçağız 10. sayfaya yazdım kontrol et ordan bu forumun yanlız:D bu msjın üstü