Sayın yamayı yapan GecHe abi yamayı yaptın çokta güzel oldu gerçekten bi ilki başardın teşekkürler sana..yamayı ilk yaptıgın zamanda indirenlerdenim ben yama süperdi ozaman ilk kurdugumda agzım açık kalmıştı neyse yalnız sonradan elimdeki yama silindi geçenlerde tekrar indirdim kurdum ama bu sefer farklı bir şey vardı spiker hiç konuşmuyordu baştan anlamadım acaba kurarken bi kaç dosyamı sildim diye düşündüm sonradan çaktım olayı daha önce ilk indirdiğimde yamanın boyutu daha buyuktu ve içinde "**dat_eng.big" ile "audio.big" dosyaları vardı ama bufer indirdiğim yamanın boyutu diğerinden hem küçük ve hemde içinde "audio.big" dosyası yok onun yerine "hdr_eng.big" isminde bir dosya var daha sonra anladımki "21.09.2008" tarihinde tekrar upload edilen FIFA 06 Türkçe Spiker yaması normalde FIFA 06 tının değil FIFA 07 için olan yama upload edlimiş zaten indirkende yazıyor FIFA 07 Türkçe Spiker diye ama oyle yazdıgına aldırmayın yama FIFA 06 için diye yazanlar oldugu için herkes indiriyor sonra kurduktan sonra sonuç fos çünki yamanın iiçinde olan "audio.big" dosyası yok diğer "dat_eng.big" dosyası var sanırım o dogru dosya FIFA 06 için olan çünki boyutundan hatırlıyorum ama diğer dosya olmayınca yama hiç bir işe yaramıyor.Şimdi bu kadar uzun yazmamın sebebi boyle bir yamanın tekrar güzelce düzeltilip biz FIFA severlere tekrar sunulması çünki Boyle bir yama bidaha çıkmadı ilk siz çıkardınız ve süper birşey oldu adı üztünde TÜRKÇE SPiKER varmı başka bir türkçe sesli oyun son yıllarda işte bi kaç tane onun için Lütfen asıl FIFA 06 İÇİn Olan Türkçe Spiker Yamasını Upload Etseniz Yada İçindeki asıl olması gereken diğer "audio.big" **adlı dosyayı yerine koyup oyle upload etseniz olmazmı...Yoksa şu anda hala indiren herkes bu yamadan %95 yararlanamıyor çünki yamanın bir dosyası eksik düzeltirseniz süper olucak herkes %100 asıl Türkçe Spikerin zevkini tadacak...Şimdiden Teşekkürler.....