muammeroz arkadaşlar 4 ayrı parçayıda indirdim kurum yaparken 4. dördüncü dosyayı açarken devamlı yanlış şifre hatası veriyor şifreyi doğru yazmama rağmen ... yardımcı olursanız sevinirim.bu arada emeği geçenlere teşekkürler
[ BдHдBдBд™ ] Orjinal Mesajı Yazan: muammeroz şifreyi www.soccercenter.net yazdım Niye Olmadığını Anlamış Değilim Valla.Üzgünüm..
campell ben fifa 06 nın türkçe spiker yamasını indiriyorum ama kesin çalışmayacak çünkü ne kadadar güzel yama bulsam anasını satayım oyuna girdinmi sorun çıkartıyor
[ BдHдBдBд™ ] Orjinal Mesajı Yazan: campell ben fifa 06 nın türkçe spiker yamasını indiriyorum ama kesin çalışmayacak çünkü ne kadadar güzel yama bulsam anasını satayım oyuna girdinmi sorun çıkartıyor :D
muammeroz arkadaşım 3. dosya hatalıymış yeniden indirdim yamayı kurdu şimdi kullanıyorum çok güzel olmuş ellerinize sağlık kötü söylenenler moralinizi bozmasın emeğin kötüsü olmaz gayet iyi olmuş teşekkürle
campell bende şimdi fifa 2006 türkçe spiker yamasını kurcam allah izin verirse çok hecanlıyım çok merak ediyorum
midnightawe Fifa 2006 Tr Spiker kurulum dosyasının 4. parçası RapidShare'den silinmiş sanırım, ilgilenir ve link'i yenilerseniz çok sevinirim.
midnightawe Fifa 2006 Tr Spiker kurulum dosyasının 4. parçası RapidShare'den silinmiş sanırım, ilgilenir ve link'i yenilerseniz çok sevinirim.
yesilbayir sagol abi ya bende fifa tüm türkce simdi ama birtek spiker eksik onu da yapdim mi tüm türkce olacak fifa 06