mozturk6 Arkadaşlar fifadelisi'ndeki megaouploaddakini indirin sorun çıkartmıyor rapide göre biraz yavaş. Ben kurdum. Gayet güzel ama arasıra ingilizce konuşmalar çıkıyor acaba neden bileniniz var mı saygılar.
zihhby arkadaşlar sağolasınız ben sizden daha iyisini istesem biz türkler neden fifa 06 nın aynısını yada ona yakın bir oyun yapmıyoruz içimizde bu işi yapabilecek çok kişi var yeterki cesur bir karar ve azimli bir çalışma yürütelim saygılar
erdim_1907 Türkce spikeri filefronta upload ettim arkadaslarim --> http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?p=671298
emany merhaba ben 1. partı indirdim ama 2. part inmio yani şu ip yi nasıl değiştirebilirim?(çabuk cvp yazarsanız sevinirim
erdim_1907 Orjinal Mesajı Yazan: Kıvanç-Mac yaw part_2 indirilemiyo ki arkadas benim upload ettigim mi calismiyor, yoksa GechE nin mi? Eger GechE nin upload i calismiyorsa benim upload ettigimide indirebilirsin http://www.soccercenter.net/forum/sh...d.php?p=671298
ozon geche sen bir ilksin fifa tarihine geçecen bence ya bak bu ilk başarılı spiker çalışması olmasına rağmen süper bu arada bişi soracam sen bu yama için update yapmayı düşünüyonmu? düşünüyosan ne zaman ayrıca daha sonra ki çalışmalarında yorumcu da isteriz başarılar
maniac_ea evet bi update olckmı merak ediyoruz bide skoru 3-1 yptıgımda koptum gzül ypmıssın orayı "evet skor şimdi 3un 1i prdan 3-1" :D
cagataykarakartal ya ben indirdim sen koyduktan sonra siteye 4 gün sonnra falan indirdim ama halan yapamadım herşeyi yapıyorum oyuna girince konuşmuyo napabilirim
MaviAlizez Arkadasim tebrik ederim... Fifa 96'dan bu yana hayal ettigim olay gerceklesti.Ayrica ilk surum olarak cok da guzel.Gelistirilirse hatta iyi spikerlerden biri ayarlanirsa(sende guzel anlatmissin) cok daha delikanli bir fifa olur.Calismalarinda basarilar dilerim.cok tesekkur ederim ayrica.
turna_hs Arkadaşlar şuan indirdim kurdum çalışıyo güzel olmuş eline sağlık birazdaha heyacanlı anlatırsan bundan sonrakileri memnun olurum teşekkürler ...
VanHooijdonk17 geche güzel olmus beyendim ama inglizce konusan adam olmasa daha iyi olur onu icin bir patch cikartirmisin acaba??
icebroker duy hasan mustan duuuy :))) cok deli bişey olmus gercekten de bir maca bukadar adapte olunur pozisyona göre konusmalar tehlike anındaki sesler heyecan verici tek kelime ile super bir calısma emegi gecen herkeze kucak dolusu selamlar saygılar.. artı hasan mustan espiri yapıyorum kardeşim.. bu işte baslangıc olan sensin ve unutma baslangıclar hiç bir zaman unutulmaz saygıla ve herkeze bol fifalı gunler...