5395 Abi iyi hoş herşeyde bi maçta en fazla 3-4 kez sesin geliyor nasıl olacak bu iş .) yinede emeğine sağlık ellerin dert görmesin..!
dulgerson saol kardeş yanlız kurulum için indirdiğim dosyada shockwave flash object diye bir dosya var acaba bunu ne ile açıcağım yardımcı olursan bende diğer arkadaşlar gibi mutlu olacağım..
maniac_ea arkadaslar bn GechE arkadasımızn adını oyundada gormek istiyorum maç baslaken spikerlern ismini "GechE" olrk deiştrlmesini istiyorum arkadasımızada bi jest yapmış oluruz tabi bu onun yptıklarnn ynnda hiç bişi kalır ama bunu yapabilen arkadas varsa yapabilrmi acaba? ercan taner out GechE in :D
GARGAMEL Gerçekten harika olmuş. Ellerine sağlık. Flash dosyasındaki uygulamayı yaparsanız sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Daha nice güzel çalışmalarda görmek dileğiyle.
erdim_1907 Arkadaslar olursa, insallah bugün 2. Download linkini Download icin sergileyecegim. selamlar
G-alip Orjinal Mesajı Yazan: dulgerson saol kardeş yanlız kurulum için indirdiğim dosyada shockwave flash object diye bir dosya var acaba bunu ne ile açıcağım yardımcı olursan bende diğer arkadaşlar gibi mutlu olacağım.. Internet Explorer ile açicaksin
Mr_yuan abi inmiyo ya.....uploadlar çökmüş bozuk mudur nedir..........ilk 2si indi gerisi yok....öfffff
robinho_GS Mr_Yuan arkadaşıma katılıyorum. bende de ilk ikisi indi diğerlerinde link yok lütfen yardım!!
bsefer Arkadaşım 2. partta sorun var. Hepsini yükledim ve yüklerken Flashget'i kullanmadım. 2.'yi açmak isterken içinde hatalı bir dosya çıktığı için açmadı. 1.'de sorun yok açılıyor, 2.açılmadığı için diğerlerine de bakmadım.