gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: denizertuncay yaw indirdiğim şeyde data 4mb ama fm nin datası 500mb fln. nasıl olucak içindeki dosyaları değiştirecek sadece..
toLGa206 @Exvision, önceLikLe güzeL çaLışman için teşekkürLer. senden bir ricam var DenizLispor'un resmi Logosu internette yok, ben kuLüpten aLmıştım.Paketteki kırmızı yeşiLLi oLanı ,orijinaLiyLe değiştirirsen sevinirim.
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: toLGa206 @Exvision, önceLikLe güzeL çaLışman için teşekkürLer. senden bir ricam var DenizLispor'un resmi Logosu internette yok, ben kuLüpten aLmıştım.Paketteki kırmızı yeşiLLi oLanı ,orijinaLiyLe değiştirirsen sevinirim. İlgini çok teşekkür ediyorum.. Yeni çıkacak logo paketinde bunuda ekleyeceğim.. Saygılarımla..
salas Exvision dostum ellerine sağlık.:scn_onay: Yalnız ben bu dosyayı 3 kere flashget ile indirdim. Ama açarken hep " **Unexpected end of archive !**" hatası veriyor. :,( Dosyayı bir defa daha deneyebilirmisin:bilmem:
Jacen ben download programı olmadan yüklüyorum bana da Unexpected end of archive hatası veriyor ayrıca diğer fm yamaları indirdiğim zaman header corrupt diye bir hata veriyor ama kurulum işlemlerini yaptığım zaman normal çalışıyor nedir bu durum acaba ilerde bir sorun olurmu?