balli79 Ewet arkadaşlar dikkatimi cektide fifa 2003,2004,2005,2006 da hollanda milli takımı neden yoktu.awrupada bir çok yıldız oyuncusu bulunmasına rağmen EA neden hollanda milli takımını oyun serilerine dahil etmiyo anlamadım.EURO 2004 te wardı ama ne futbolcu isimleri yazıyodu ne de herhangi bir face wardı.NEDEN???
balli79 Bence de gıcığı war galiba .Ben fifa 2005 holland patch yükledim ama o da sorun werdi oyundan attı... falan da filan.Ama ea güzel bi hollanda patch yapması lazım .
KennyOii Orjinal Mesajı Yazan: bigben3 bildiğim kadarıyla fifa hollandanın lisanslarını alamadığı için hollanda oyunda yok hahah gordugum en mantikli cevapti hatirlarsaniz ilk winning eleven serilerindede ronaldo no9 hollandalilar no1 no2 no3 diye gidiyordu..yani anlayacaginiz lisans problemlerinden dolayi en son 2003temi ne istemisler ondan sonrada sadece teklif sunuyorlar o kadar artik easports'ta baymis olacakki ustune gitmiyor..
Blackchap Bence sebep bu olamaz,., Lisans problemini neden koca dünyada bir tek Hollanda çıkartsın ki,., Belki de doğrudur,, lisans problemi olabilir,. ama lisans alamamalarının da mantıklı bi nedeni olmalı. Gerçek sebebi bilen varsa lütfen söylesin harbi ben de çok merak ettim.:confused: .. (Not: Hollanda milli takımı en son Fifa 2001'de vardı. Yani 2002'de de yoktu.)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Kenny hahah gordugum en mantikli cevapti hatirlarsaniz ilk winning eleven sanırım fifa yazacaktın evet fifa99 da ronaldo no9 olaraktı lisans prob. dolayı...
balli79 Ya bence bu sorunu ortaya cıkartan hollanda federasyonu.Ulusal takımların arasında en düşük takım olan tunus anlaşmışta kos koca hollanda mı anlaşmamış.Gerek futbol takım gerekse mali acıdan cok gelişmiş bir ülke...
KennyOii Orjinal Mesajı Yazan: balli79 Ya bence bu sorunu ortaya cıkartan hollanda federasyonu.Ulusal takımların arasında en düşük takım olan tunus anlaşmışta kos koca hollanda mı anlaşmamış.Gerek futbol takım gerekse mali acıdan cok gelişmiş bir ülke... hollandayla tunus birmi tunus ülkesini tanıtmak istiyor futbolcularını tanıtmak istiyor hollandanın öyle bir kaygısı yok tamamen lisans problemi koskoca şirket federasyona uyuz oluyor diye koymamazlık etmez!Aklınız almadan komplo teorileri üretmeyin..iyi benim sana gıcığım var mahalle maçına almıyorum seni böyle saçma şey olmaz 5x5 halısaha maçı yapmıyor ea ve federasyon para para para federasyonun istediği para astronomik anlıyacağınız size bi açıklama tüm federasyonlara verilen para eşittir..hollandanın fazladan alacağı para brazilya,ingiltere,fransa,ispanya,italya vs gibi adı futbolla anılan ülkelerin ulusal takımlarını içermez o zamanda niye brazilya yok dersiniz anladiniz?
SteppenWolf böyle polimiklere girmeyelim bence neden olmadığını kesin bir şekilde öğrenmek istiyorsanız ea kendisine sorun :):)::D:D:)
balli79 Download Hollanda Milli Takim Patch Arkadaşım ben bu yamayı yükledim oyuna girince hollanda ile gerek mac gerekse takım taktik ayarlarına tam girince masa üstüne atıyo.YANİ MACA BAŞLAMIYO.