2ampara***Womanizer Oyun çıktığına göre artık arabaları da sergileyelim.Ben başlıyayım fazla oynayamadım bu kadar oldu
snakeman Supra çok güzel ama Earl ın oralara gelince yolda bırakmaya baslıo :D o yüzden Eclipsesi olan adamı yendikten sonra Porsche Cayman ı alın derim ben suan blacklist de 8. olan "Jewels" ile yarısacam..
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 arabalar gsl exvision:) Teşekkürler ;) Dün biraz bakabildim.Sonucunda ise bu resmi ekledim.. Daha güzellerinide eklicem merak etmeyin ;)
454furkan yuh be kardeşim ben daha 11 e zor geldm ve ayrıca ekranda turuncu ton bayaa hakim gozlerim cok rahatsız oluo bunun sebebi nedir acaba
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: 454furkan yuh be kardeşim ben daha 11 e zor geldm ve ayrıca ekranda turuncu ton bayaa hakim gozlerim cok rahatsız oluo bunun sebebi nedir acaba Görüntü ayarlarını biraz düşür...
utkufatma Arkadaşlar oyun mükemmel fakat bir sorunum var. GÖLGELER!!! Oyunda gölgelendirmeyi açtığım zaman gölgeler piksel piksel yani parça parça gözüküyor. Hatırlarsınız NFSU2 de de hani bir ayarla oynamadıktan sonra yol grafikleri parça parça gibi oluyordu. Aynen öyle. Ne yapabilirim. Kartım 9800Pro... Teşekkürler...
HaLuK valla kesinlikle bir photoshop harikasi degil tamamen bir oyun bug'ı :) (arka lastik parçalanmak üzereymiş zaten :p )
Exvision NEON ışıklarının olmaması tam bir saçmalık..En fazla bu oyunda lazımdı bende... Belki vardırda kilitlidir :p
e.c.i ama hiçbir yerde neon lu SS görmedim :D zannetmiyorum kilitli olduğunu şimdiye kadar açılırdı yoksa :D:D:D
oguzbasar1907 Orjinal Mesajı Yazan: 454furkan yuh be kardeşim ben daha 11 e zor geldm ve ayrıca ekranda turuncu ton bayaa hakim gozlerim cok rahatsız oluo bunun sebebi nedir acaba Options>Video>visual treatment ayarını low a getirirsen turunculuktan kurtulursun...
2ampara***Womanizer neon olmaması gündüz oynuyoruz neon lar pek yakışmaz sabah sabah kıro derler adama:D