-DreaDLorD- Orjinal Mesajı Yazan: elegancesk26 SPİKERİN NASIL YAPILDIGI HAKKINDA PROGRAM VARSA BİZE VEREBİLİRMİSİN? BİZ KENDİ SESİMİZLE YAPMAK İSTİYORUZ.BİZE MAİL ATARSAN SEVİNİRİZ(elegancesk26@hotmail.com) arkadaş çok doğru sölemiş neyle yapıylıyo bu spiker olayı programı varsa bizlede paylaşın ben kendi sesimi denim bide ?
digimax ulen herkez başımoza spiker kesildi.. 1 hafta dayanabilene helal olsun.. 10 binden fazla dosyayla uğraşabilene de helal olsun..
Black Cat Ben merka eden herkesin denemesinden yanayım...kendi sitemde neler gerektiği ile alakalı bir yazı yazdım..ama daha fazla yardımcı olamam..çünkü..anlatması bile günler sürer..merak eden denesin ki..ne kadar zor bir iş olduğunu tecrübe etsin..kolay gelsin
Ertug.TR @blackcat, gördüğüm kadarıyla arsenaldeki bazı oyuncularında ismini söylüyosun acaba bütün oyuncu isimleri için ek bi update çıkaracakmısın? yoksa bu updateleri sık sık ama tam olmayarakmı çıkaracaksın. benim fikrim hepsini bir kerede çekelim :)
Hasansas1905 hasan abi Pes'in Eski Spikeri Peter Berckley' nolmuş yaf forumda aradaım ama bulamadım:) edit:buldum:) şahan 1 sen 2 abi süper olmuş:D:D:D
Violentatore1 iyi günler spikeri indirdim denedim türkçe anlatım güzel fakat bu pes 5 de oyuncu isimlerini pes4 e oranla çok daha fazla söylediği için maç anlatımı kesik kesik oluyor bence bu yüzden isimler yapılmayacaksa ingiliz spikerin isimleri söylemesi tercihimdir. iyi çalışmalar başarılarınızın devamını dilerim
Venom Abi boş vakitlerinde stand-up yapıo musun;) Spiker çok güsel olmuş ellerine, emeğine sağlık.... **Kapak olacak bir goool** işte bu lafa bayıldım bi de tam vaktine denk geldi var ya harikasın yaa..
serdar_ksk19 baba kusura bakma ama ben link göremedim hiçbiyerde eğer bu spiker çıktıysa onun linkini verirsen sevinirim:)
SirWillam Şimdi Hasan Abe Ben Daha indiremedim ama Şuna İnanıyorum Sen enkıralını Yine Yapmışsın Ben SCN Aleminde Yeniyim PC Teknisyeniyim Sen Vede Diğer Arkadaşların Çalışmalarını Beğeniyle Takip Ediyorum Benimde Bir Nebze olsa Ekletilerim Olursa Dahada Zevk duyarım Gelecek Günlerde Bende Birşeyler Yapmak İsterim Siz Değerli Abilerim gibi...
fcokcan ben bu linki yükledim... kendimce de not defterindeki talimatı uyguladım ama hala ingilizce acaba nerde yanlış yaptımm... daha önce oyuna hiçbir patch eklememiştim
fcokcan ya ben türkçe patch i yükledim sonra kendimce yazılanları uygulamaya çalıştım amaheralde beceremedim ki ingilizce spiker acaba nerde hata yaptım ben? not: oyuna daha önce başka bir patch eklememiştim
forever24 Arkadaşlar Türkçe spikeri yükledim güzel fakat biraz abartılı olmuş diyebilirim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Fakat Türkçe Spikeri yüklediğim zaman bazı takımların formaları siyah çıkıyor ve bu edit bölümünden düzenlenemiyor. Değişik bilgisayarlarda da aynı sonucu aldım. Daha önce başka yama yüklenmemiştir. Sorun nedir nasıl düzeltilir. Teşekkürler
forever24 Arkadaşlar Türkçe spikeri yükledim güzel fakat biraz abartılı olmuş diyebilirim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Fakat Türkçe Spikeri yüklediğim zaman bazı takımların formaları siyah çıkıyor ve bu edit bölümünden düzenlenemiyor. Değişik bilgisayarlarda da aynı sonucu aldım. Daha önce başka yama yüklenmemiştir. Sorun nedir nasıl düzeltilir. Teşekkürler
alaattin1984 spikere yama şeklinde ekleme yaparsan daha ii olur hasan çünkü bizi fazla bekletmemiş olursun indirme işi bitene kadar nası durcaz değilmi yani küçük mb lık yamalar yaparsan çok ii olur birde pes 5 türkiye ligini nerden bulacazzz.... bana biri cevap versin özel mesaj olarak..... bekliorum
_gunes_ forever24 eğer spiker in 4 büyüklerdeki oyuncu isimlerini sölemesini istiyorsan save dosyasını aktarmalısın ancak save dosyasını aktardığında oyununda gold patch yüklü deilse formalar siyah çıkar zaten paket içinden çıkan yazıda yazıyor gold patch in yüklü olması gerektiği ancak gold patch i indirmeden spikerle oynamak istersen save dosyasını aktarma sadece e_sound dosyasını dat içine aktar