**Arkadaslar Gold Patch cözümünü buldum!**
Futbolcularin yüzleri resimdeki gibi güzel olmamis, Takimlarin logolari düzelmemis yada menüdeki Sound degismemis diyen arkadaslara cözümü buldum ( galiba )
Ben su Gold Patchi indirmistim ve sonra 0_text.asf ve 0_sound.asf dosyalari DKZ Studioyla import yapilmasi gerekiyordu! Ve bu islem tam olmadigi icin bir türlü OYUNDAKI istedigimiz degisiklik olmuyordu!
Gold patchi biri indirdiginizde kurulum dosyasindaki kullanim klavuzunda bir hata var, ben ilk önce ayni klavuzdaki gibi import yapacagim dosyalari masa üstüne koymustum ve bu ne yazikki yanlis!
DKZ Studio bir türlü import yapmamisti ve hatta bu yüzden 400mblik gold patch 2yi indirmek zorunda kaldim ( aslinda gereksizmis)
ve bunu yapmama ragmen Menüde sound düzelmiyor cünkü yinede 0_sound.asf yi importlamak zorunda kaldiginiz icin!
**Iste sorunun cözümü**
ben import yapacagim gold patchin icindeki o_sound dosyasini masa üstünden kaldirip ...GamesPro evolution soccer 5dat dosyasina koydum ve DKZ Studioyla import yaptim ve bu defa oldu!
ayni sekilde 0_text.asf de oldu bu sayede futbolcularin yüzleride düzeldi
yani Gold Patch 2 yi indirmediyseniz eger, indirmenize gerek kalmayacak, DKZ studiyla import yapip 200mb fazladan indirmenize gerek kalmiycak!
Umarim birilerine yardimci olmusumdur