Alphaville Arkadaşlar Proevolutionline Superpatch ile ilgili çalışmalar devam ediyor takip ettiğimiz kadarıyla. Sound ile ilgilenen Zeus bi link göndermiş ve gol sesi ile ilgili çalışmasını paylaşmış. İnanılmaz güzel bir atmosfer oluşmuş indirip dinlemenizi öneririm... Tipik ingiliz gol çığlığı YEEEEEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Harika olmuş işte link http://rapidshare.de/files/7615232/prev1.avi.html
Ertug.TR bana gooooooooool sesi lazım ispanya italya fransa türkiye liglerindeki gibi naapcam yeaaahı ingilizmiyim ben :confused:
Alphaville Arkadaşlar oyuna eklenilmiyo superpatch içinde olacak bu ayrıca okuduğuma göre yenik olan takım gol atınca düşük bi tonda buruk bir şekilde ses çıkacak onuda düşünmüşlerdir heralde adı üstünde SUPERPATCH!!!
Ertug.TR gooooool diye fifa gibi bağıran ses yapılabilrmi bu oyuna okadar zormudurki? pes'in zaten bütün oyunlarında yeeaah diye bağırıyo taraftar
musty Orjinal Mesajı Yazan: amanbeus gençler gol sevinci için dosya iisim bumarası verinde ekleyelim. bu eklenmez sadece dinleyelim görelim diye verilmiş bişe bi nevi deneme videosu
Ertug.TR Orjinal Mesajı Yazan: musty bu eklenmez sadece dinleyelim görelim diye verilmiş bişe bi nevi deneme videosu peki eklemek mümkünmü? böyle gol sesleri atmosfer sesleri eklemek mümkünmü. bunun dosyaları bulunabilirmi yanlış hatırlamıyosam ps2 pes3 de bi patchli oyunda tehlikeli pozisyonlarda trübin bayaa bi bağırıyordu. kaçan goller sonrası falan bayaaa bi uğultu oluyodu. bayaada bi güzeldi :)
firatoktar superpatch gecen yıl wolfpatch de oldugu gibi oyunu bambaska bir hale getirecek en az 600 700 mb olur sanırım. Alphaville özellikle sana soruyorum ; ne zaman cıkacagı hakkında bilgin var mı bu patch in ?
cyberclown oyuna nie eklenmesin ki abi!... ilgili dosyalar bulunduktan sonra dkz studio ile her bişe eklenir tabi ki...
mtc_0912 çok iyi bi düşünce bo gol sonrası ses...çünkü çok anlamsız ve sıkıcı oyunun kendindeki bu durum.gol atıyorsun ama golden önceki ve gol olduktan sonra ses düzeyi hemen hemen aynı nerdeyse...zevk vermiyor kişiye..bu tip gaza getirecek unsurlar olmalı
CrimE Oyuna eklenmesi mümkün olabilir aslında. Belki ekleyebilirim ben. Neyse baya heycanlıymıs bu arada :D Ama ses bi anda kesildiği için kötü olabilir.
Ertug.TR peki bu gooool! sesinin yapabilecek dosyasını bulup yapılışını anlatabilecek bi babayiğit çıkarmı. asıl patchler böyle oluyo çünkü bana göre bütün millet gs fb bjk le uğraşırken oyunun atmosferi hep yerinde sayıyo :)