#11 Hamit'in gözleri kucuk cocuk gibi bakiyor.. onu duzelt bence.. ama genel olarak ikiside cok güzel olmuslar tebrikler.. günes'ten ögrendigin teknikler ise yaramis :)
burak35 Orjinal Mesajı Yazan: #11 Hamit'in gözleri kucuk cocuk gibi bakiyor.. onu duzelt bence.. ama genel olarak ikiside cok güzel olmuslar tebrikler.. günes'ten ögrendigin teknikler ise yaramis :) USTA NE DİYORSA DOĞRUDUR DİKKATE AL BENCE.BU İŞİN PROFOSYONELİ O
buco007 Bu ümit , hamite update çekcem gözleri düzeltcem şimdilik yetinin. http://rapidshare.de/files/7398570/uemit.rar.html
KONAMIboy genelde güzel ... hamitin gözlerinde bi sorun var,ümit karanın çenesi büyük olmuş bi de renklerle uğraş biraz yüz rengiyle ten rengi uyuşsun;) böyle devam
buco007 ten uyuşmazlığı face tekniğinden ben gerçek gibi yapıyorum face tenini ama oyundaki ten farklı olduğu için öle
buco007 İlk hamitde gözler kötüydü ve 17 yaşındaki çocuk gibi duruyodu bunda update çektim... İndirmek İçin Tıkla
KONAMIboy Orjinal Mesajı Yazan: buco007 ten uyuşmazlığı face tekniğinden ben gerçek gibi yapıyorum face tenini ama oyundaki ten farklı olduğu için öle tamam da benim dediğim mesela hamit altıntop yüzünde sarı renk var onu ten rengine uydurabilirsin o zamn daha gerçekçi olacağından eminim