barishagi ark.lar bence oyun,eskilerine göre çok zor.kafayı yemek üzereyim her maç berabere bitiyo :,( sizin liglerde durumlar nası ?
dozdoz valla ben ılk gs yı aldım 12 fln oldu sora 2..oldlm kovdular :D interi aldım sıktı oynamadım simdi liverpoolm gzl gıdıo cok zor evet dostum
Dabulu öncelikle yeni konu açmak yerine hemen hmen aynı konu olan "ya çok zor ya çok saçma" konusuna bakabilirdin ama olsun buraya açmışsın. Ben oyunu oynamadım ama nedense herkes oyunun çook zor olduğunu söylüyor...
dozdoz liverpoolm suan fena deılm acıkcası ıngıltere super gercekten kalecılerın hepsı bana oynuo ztn :)
Dabulu ya beyler merak ettim şimdi oyuna başladım galatasaray ile ve 2 maç yaptım biri evimde ankaraspor ile diğeri deplasmanda kayserispor ile ve 2 maçıda 3-1 kazandım gayet rahat geçti maçlar...
Venom cidden çok zor ibo abi ilk maçlara bakıp aldanma...ben ilk maç Partizan'a fark atmıştım(Kızılyıldız) sonra averajla şampiyon oldum... ikinci sezon çok zorlanıom ama
IAdam hoca bence zor değilde gerçekçi oyuncuları sahaya salmıycaksın(yoksa benim gibi üzülürsün) oyunu okuman lazım ben böyle yapmaya çalışyorum duruma göre taktiği değiştiriyorum inter deplasmanından 1 puan çıkardım ben böyle yaparak
Aiko- demin ilk maçımı yaptım gs ile dandik bi takıma karşı 25 şut çektim 1 gol oldu oda kendi kalelerine adamlar 2 kere geldi 2 side gol oldu
nuso Orjinal Mesajı Yazan: Qurbaa hoca bence zor değilde gerçekçi oyuncuları sahaya salmıycaksın(yoksa benim gibi üzülürsün) oyunu okuman lazım ben böyle yapmaya çalışyorum duruma göre taktiği değiştiriyorum inter deplasmanından 1 puan çıkardım ben böyle yaparak becede daha guzel ama mantıklı kadro cıkmalı durum 2-0 ken zaman gecırcımelisin tek forvete dusmesisin falan...
Dabulu alla alla ya beyler zor diyorsunuz da ilk 2 maçı 3-1 kazandığımı söylemiştim şimdide gençlerbirliği deplasmanına gittim hiç zorlanmadan 5-0 yendim 2 gol heinz , 2 gol h.şükür , 1 hasan şaş attı. 3 maçtada hiç zorlanmadım... oyun çok zor değil... şu 3 maça göre aldığım izlenimim bu...
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu alla alla ya beyler zor diyorsunuz da ilk 2 maçı 3-1 kazandığımı söylemiştim şimdide gençlerbirliği deplasmanına gittim hiç zorlanmadan 5-0 yendim 2 gol heinz , 2 gol h.şükür , 1 hasan şaş attı. 3 maçtada hiç zorlanmadım... oyun çok zor değil... şu 3 maça göre aldığım izlenimim bu... sen kafadan GS yi alarak bitirmişsin olayı... Ben mesela serie b vicenza yı aldım.. Challenge her yerde.
dozdoz Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin sen kafadan GS yi alarak bitirmişsin olayı... Ben mesela serie b vicenza yı aldım.. Challenge her yerde. abı sankı adam realı almıs gıbı konusuosn sende he :)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin sen kafadan GS yi alarak bitirmişsin olayı... Ben mesela serie b vicenza yı aldım.. Challenge her yerde. fenerbahçe ile galatasaray ile oynayıpta başarısız olan ve oyunun zor olduğunu belirtenlerde var dikkatini çekerim...
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu fenerbahçe ile galatasaray ile oynayıpta başarısız olan ve oyunun zor olduğunu belirtenlerde var dikkatini çekerim... eğer yeni başlıyorsa oyuna normaldir... ama yıllardır oynayan birisi böyle takımları alarak zorlanmaz.. belki avrupada..
dozdoz off son uc macta karsı takımın kalecılerı delı gıbı oynuo ılk macta 9 dıgerınde 9 ve son mactada adam 10 oynadı ya :(
Ugurbeckham Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin eğer yeni başlıyorsa oyuna normaldir... ama yıllardır oynayan birisi böyle takımları alarak zorlanmaz.. belki avrupada.. olurmu ben taaa cm ilk cıktıgından beri oynuyorum ama gs ile zar zor 3.oldum oyun abartı zor rakipler catır catır gol atıyor ben ise zar zorbu sacmalık bence...
Ugurbeckham Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin eğer yeni başlıyorsa oyuna normaldir... ama yıllardır oynayan birisi böyle takımları alarak zorlanmaz.. belki avrupada.. olurmu ben taaa cm ilk cıktıgından beri oynuyorum ama gs ile zar zor 3.oldum oyun abartı zor rakipler catır catır gol atıyor ben ise zar zorbu sacmalık bence...
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin eğer yeni başlıyorsa oyuna normaldir... ama yıllardır oynayan birisi böyle takımları alarak zorlanmaz.. belki avrupada.. Orjinal Mesajı Yazan: Ugurbeckham olurmu ben taaa cm ilk cıktıgından beri oynuyorum ama gs ile zar zor 3.oldum oyun abartı zor rakipler catır catır gol atıyor ben ise zar zorbu sacmalık bence... şekia A da görüldüğü gibi ruben martin cm den beri oynayanlar da başarısız olmuş ondan yazdım gs ile 3 te 3 yaptığımı...