SLeviN Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgil peki o kadar emek harcadın söle bakalım spiker kaç çeşit goolllllll diyor ? evet cvp alalım bu soruya???
.ultrAslan. Orjinal Mesajı Yazan: eRn ilker yasin diyosun ilker yasine oyundaki futbolcuların isimlerini ne zaman söylettiğini sorabilirmiyim örneğin bir henry veya owen veya robinho diyecekmi acaba? :D:D evet cok ii bi soru dostum eren :D:D
BİCLAR ARKADASIM İSMLERİ SÖYLEMİYO MSJ OKUMADINMI ANLATIM VE YORUM YAPIYO VARSA 42 MB SIGDIRACAK SESLERİ YAPSINDA GÖRELİM
SLeviN Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR ÖZELLİKLE BJK OYUNCULARININ SESELERİ MUHTEŞEM Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR ARKADASIM İSMLERİ SÖYLEMİYO MSJ OKUMADINMI ANLATIM VE YORUM YAPIYO VARSA 42 MB SIGDIRACAK SESLERİ YAPSINDA GÖRELİM ilginç bir çelişki değilmi ? :D:D
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR 6 ÇEŞİT GOOOOOL DİYO OK zıttttttttt yanlış cevap orjinalinde 14 çeşit şekilde goooooooooll diyor
SLeviN **EVET SÖYLEDİĞİN GİBİ ŞU ANDA UPLOAD EDİLİYOR VE BEN BU GEYİĞE DÖNMÜŞ KONUYU KİLİTLİYORUM. DOSYA UPLOADI BİTİNCE YENİ KONU AÇIP YAYINLARSIN...**
KiNG konuya burdan devam edelim arkadaşlar.Taa ki değerli arkadaşımız yaptığı yamayı bizimle paylaşana kadar.(Attığı desem daha doğru olacak).Delinin biri bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali.Yurdum insanı işte herşeyden medet umuyor