canpii__1905 ohaaa çüşşş yuhhhh normal hayatta bile patlamıo ki ama konami yapmış arkadaşımm yaaa :D:D:D artık yeni toplar çok dayanıklı :D:D
JustRelax ben açıklamaları yaptım arkadaşlar . hala gerçek olduğuna inanan varsa ayrı . :) Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan ŞOK ! . Kaleci "Julio César" mayoz bölünme aksiyonuna uğrayarak 4'e bölündü! Stam hakemin kararlarına çok sinirlendi. Hakeme çok kızan Stam , Hulk'tan esinlenerek bir dev'e dönüştü! %101 PHOTOSHOP !!! PhotoShop RuLz... Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan hehe pardon :) birde hatalarini gostereyim .. ilerde dikkat edersin ;)
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan ben açıklamaları yaptım arkadaşlar . hala gerçek olduğuna inanan varsa ayrı . :) Kim inanırki zaten ? :)
.ultrAslan. Orjinal Mesajı Yazan: FuRKaN_1907 abi resmi de kaldırmış ben hiç bişi göremedim :p görmesen daha ii:D sadece topu ortadan bölmüs az bi ucunuda birakmis
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: #11 Nasilda ilgi görüyor konu.. Konuyu acan amacina ulasti gibi.. Harbiden ya 10 saniyede bi yeni mesaj geliyo.
aLeX_ThE20 yok abi kesme işi yok da ben şahsen inanıp inanmama arasındaki o çizginin tam ortasındayım (ii cümle oldu:D)