barishagi arkadaşlar yine pes5 ve yine mükemmel bi özellik!adrianonun vuruşunda direkten dönen top patladı ve hakem topun deiştirilmesini istedi ve top toplayıcı çocuk yeni bi top gönderdi...gerçekten ben de bi an inanmakta güçlük çektim.tek kelimeyle mükemmel!
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: barishagi arkadaşlar yine pes5 ve yine mükemmel bi özellik!adrianonun vuruşunda direkten dönen top patladı ve hakem topun deiştirilmesini istedi ve top toplayıcı çocuk yeni bi top gönderdi...gerçekten ben de bi an inanmakta güçlük çektim.tek kelimeyle mükemmel! Edit...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan valla etrafta top toplayıcı çocuk olsa tamam . ama ....... :D Edit...
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: barishagi alın size foto!koyun dediniz koyduk.buna da ne diycekseniz artık... ilginc olmus harbiden .. merak etme kardes burda herkes illaha kanitlican yoksa yalanci damgasi vururlar takma ;)
hergeleous Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan valla etrafta top toplayıcı çocuk olsa tamam . ama ....... :D etrafta yan hakemde yok ama arada çıkıp bayrak kaldırıyor........... daha çok şey görürüz bu oyunda....
okan_fener :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D müthiş bişey buya gülmekten öldüm:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
MateJa keşke top toplatıcı çocuk topu atarken screen alsaydın :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :biggrin2: :icon_lol:
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: R@PP€R Top hava da mı uçuyor yoksa bana mı öyle geliyor :D eee top patlamış havada da uçar denizde de yüzer. belli olmaz:p :p :p
selimer evet bende merak ettim top toplayicilari kardes save varsa birde top toplayicilarin oldugu resim gonderirmisin ? (inanmadiğimdan değil merak ettiğimden) Tesekkurler...