çözüleceğine eminim..... olmadı gider kanald çeker :) tabi böle bişe olmıcak ya nese..
Takım Oyunu Oynayacağız"
02.11.2005 19:04
Teknik Direktörümüz Jean Tigana, Futbol Takımımız'ın yarın oynayacağı Sevilla maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, İspanyol ekibin son 3 maçını izlediğini belirterek, takım oyunu ile mücadele vereceklerini söyledi.
Karşılaşmanın oynanacağı Ramón Sánchez-Pizjuán Stadı’ndaki basın toplantısına, Takımımız ile ilk idmanını dün yaptığını belirterek başlayan Teknik Direktörümüz Jean Tigana, "Öncelikle ekibimin şablonunda çok şey değiştirmeyeceğim. Sadece taktik olarak yeni çalışmalara başladık" dedi.
Kendisinin sihirbaz olmadığını ancak büyük bir işçi olduğunu söyleyen Tigana, konuşmasına şöyle devam etti:
"Yapacağımız çalışmalarla takıma kısa sürede birşeyler katmaya çalışacağız. Mucize yok; istediklerimizi sadece çalışarak yapabiliriz. Sevilla'nın son 3 maçını izledim. Daha önceden de takip eden yardımcılarımdan gerekli bilgileri aldım. Çok teknik ve kaliteli oyunculara sahipler. Ancak ben hiçbir oyuncu için özel önlem almayı düşünmüyorum. Rakibe karşı takım oyunu oynayarak önlem alacağız. Gruptaki şansımızın fazla olduğuna inanıyorum."
Basın mensuplarından 'Sizce lig mi yoksa Avrupa mı daha önemli?' şeklinde gelen bir soruyu da yanıtlayan Jean Tigana, "İkisini ayırmak lazım. Çünkü Avrupa'da mücadele edebilmek için liginizde başarılı olmanız gerekiyor. Bu açıdan bakılınca da ilk etapta lig daha önemli oluyor" dedi.
Basın toplantısı sonrasında ise Futbol Takımımız Sevilla karşılaşmasının son idmanını maçın oynanacağı Ramón Sánchez-Pizjuán Stadı’nda yaptı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın ardından Ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.