Orjinal Mesajı Yazan: icelander
Bana arkadaşım diyemezsin çocuk.Önce saygılı olmayı öğren.Burasını anti-fenerbahçe , anti-galatasaray sitelerine çevirmenize izin vermeyeceğim.Koyunun olmadığı yerde keçiye abdulrahman çelebi derlermiş.Sizinkide o hesap.Fenerbahçeden bir şey beklemyeceğizde 2 senedir avrupada galibiyeti olmayan Galatasaraydanmı bekleyeceğiz.Gerçekçi olacaksak uefadan affımızı isteyelim hiçbir takım avrupa kupalarına katılmasın.Sırf Fenerbahçeyi aşağılamak ve dalga geçmek için mesaj yazıyorsunuz.Sende BAL GİBİ biliyorsun aynı gruba Galatasaray veya Beşiktaş düşse bir şey yapamayacağını.Fenerbahçe avrupadaki köy takımınamı elendide aşağılamaya çalışıyorsunuz?Bizim takımlar şu anki seviyeleri ile ancak uefa kupasında başarılı olabilir.Avrupada size inat Tüm Türk takımalrından başarı bekliyorum şampiyonlar liginde olmasada.Görürüz bakalım önümüzdeki yıllarda.Hadi aynı şeyleri galatasaray için yazda görelim.Ne Gerçekçiliği ??? Senin yaptığın Fanatizm.İnşallah büyüyünce akıllanırsın biraz.
hopppppp sende bana çocuk diyemessin.sana arkadaşım diilde ne diycez.abi diycem sana.öLe sölememi bekliyosan asla sana abi demem.Ayrıca benim 21-22 yaşında arkadaşlarım var.
sEn takmışsın bana kardeşim diyemessin,arkaadaşım diyemessin vs.
sen önce bu zhinden kurtul dostum
Fenerbahceyi aşagılamaya çalışmıyorum ben gerçekci konuşuyorum.cl liginde halliniz ortada.cl kupasını almayaı hayal bile etmeniz yanlış.
o köy takımı dedin ligde başarılı olmuş ki uefa cupasına katılmış
geçmişe dönemeyelim istersen
00 çektiniz günleri ne çabuk unuttsunuz