Orjinal Mesajı Yazan: icelander
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben o forumu inceledim.Tam bir soytarılık var.Bir kere konuyu açan arkadaş Türk.Cambridge felna demeyin.Ya sallamıştır yada orda eğitim felan görüyordur.İkincisi şahan göğebakanın avatarını kullanan bir başka Türk Türkiye ile dalga geçmiş bide anelka fenerde değil suudi arabistanda oynuyor felan demiş.Soytarılıklar böyle devam ediyor.Bu arada o arkadaşıda Türk vatandaşlığından çıkarmak lazım vallahi.Şaştım kaldım.Bu soytarılıklardan sonra on bin tane oy atsak ne olur?
o şahan göğebakan değil şahan gökbakar.adamın nicki de sinan sağıroğlu avatarı da öyle.yani şahanın programındaki tiplemelerden biri.adamın yazdığı mesaj şu ;
-------WHAT? Is Anelka in the Turkish Super League?
Look me friend. Anelka is playing in Suudi Arabia Premier League. If you say, Anelka plays in Turkiye, I SMACK YOUR FOREHEAD?
WHAT? IS RONALDINHO PLAYING AT BARCELONA?? Yaaa, yaaa.. He's playing at Beşiktaş.-------
bunu türkçeye çewirirsek aşşağı yukarı şöyle bişey çıkıyo ortaya:
----nee anelka türkiye liginde mi oynuo.bana bak arkadaşım anelka suudi arabistan premier liginde oynuyo.eğer sen anelka türkiyede oynuyo diosan ben senin alnını karışlarım..
nee ronaldinho barcelona da mı?? yaaa.. yaaa.. adam beşiktaş'ta oynuyo-----
bunlar da şahanın programındaki sinan sağıroğlu karakterinin sözleri.yani adam espri yapıyo.haliyle forum yabancı bi forum olduğu için ordaki kimse anlamıyo.ama burdaki kimsenin de bunu farkedememesine şaşırdım :D adamı hemen vatan haini ilan ettiniz :D
zaten adamın imzası belli..yine sinan sağıroğlunun sözleri :
Dog isn't friend of people. Real friend of people is elephant. Never forget this!
I SMACK YOUR FOREHEAD!!