mesumex ARKADAŞLAR FİFA 06 NIN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE ANKETVAR. TÜRKİYE LİGİ FİFA 07 DE YER ALSIN MI? LÜTFEN İNGİLİZCE BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM ALIN VE ANKETE CEVAP VERİN. LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=14302
muratbaba 3 üyeliğe gerek yok aslında bu siteye oy verirsin sonra bu sitenin cookie sini silersin tekrar oy verirsin.Tabi iyi bir siteyse bilemicem...
Lvnt_Asn bunu kendileri mi acmıslar yoksa bizmi egerki kendileri acımıslarsa harika ama biz actıysak eskisi gibi olacak konu silinecek
drolin bence olmaz çünkü hakketmiyoruz nedenmi...adamlar oyun yapiyorlar milyon dolar para harcıyor ..biz gidip 5-10 milyona kopyasını alıyoruz oohhh ne alaka sonra utanmadan ligimiz olsun yoooo hiç sanmıyorum..fifa da ligi olanların hepsinde emin olunki orjinal oyun alınan ülkeleerr...hepimiz orjinal alalım o zaman bende desteğim herkese..
bart_ Abi bencede çıkarmazlar...drolin arkadaşın dedği gibi biz orjinal almıyoruz ki... Ama yinede bi oy veriim:)
Makaay içinde türkiye ligi olmayan oyunu kim niye orjinal alsın?önce birşeyler koysunlar ortaya sonra baksınlar karsılıgı geliyormu gelmiyormu
soccerman Orjinal Mesajı Yazan: drolin bence olmaz çünkü hakketmiyoruz nedenmi...adamlar oyun yapiyorlar milyon dolar para harcıyor ..biz gidip 5-10 milyona kopyasını alıyoruz oohhh ne alaka sonra utanmadan ligimiz olsun yoooo hiç sanmıyorum..fifa da ligi olanların hepsinde emin olunki orjinal oyun alınan ülkeleerr...hepimiz orjinal alalım o zaman bende desteğim herkese.. Yaw sen bizden yana mısın yoksa onlardan yana mı? :D
Hasansas1905 yabırakın bu anketi böle bi konu daha vrdı o kadar şey yazdık analamdılar ben baya bi saydrımştım kaale almaıyn
drolin polonyada orjinal oyun alıyorlar hemde ingiltereden daha çok şekilde...tabiki bizden yanayım...ama arkadaşlar orji alsak daha iiyi olmazmı..o zaman ligimizde olur başka şeylerde...hatta dil seçeneğinde türkçe bile olur yeterki easporta para kazandıralım karşılığı gelir....(KONUYLA HİÇ Bİ İLGİSİ YOK PES 5 ALDIM VE BEĞENMEDİM GEÇEN SENENİMN AYNISI HEP FİFAYA BOK ATTILAR BİŞEY YAPMIYOR BU YIL ONLAR BİŞEY YAPMAMIŞ)
Dabulu abi bence konu sadece orjinal ile ilgili değil bence bu işin içinde siyasi nedenlerde var tabii bu benim görüşüm... çünkü biz türkleri sevmiyorlar....
Canbomgs Ya EA diyodur bu Türkler almıyor heralde bizim oyunu çünkü bilgisayarı olanların eminim çoğu almıştır fifayı ancak alanların %3 en fazla %5 i orjinal almıştır adamlarda haklı olarak satılmadığını falan düşünüyorlardır ve Türkiyede oyunu 100-200 kişi alıyor onlar için niye Türkiye ligini koyalım diyorlardır Galatasaraylı olmama rağmen tek dileğim Fenerbahçe ve Beşiktaşın uefa ve şampiyonlar liginde başarılı olmaları ve Türkiyenin World cup ta iyi bir yere ulaşması belki böylece Türkiye ligini koyabilirler ama kdv vs. böyle fazla olursa tabi böyle olur ingilterede amerikada falan 30-40 dolara satılıyor biz burda 15 milyon verip sahte oyunu alıyoruz 35 milyon olsa gider orjinalini alırız sonra neden korsan tam bilmiyorum ama yunanistandada ucuz heralde...
skywalker10 Orjinal Mesajı Yazan: Makaay içinde türkiye ligi olmayan oyunu kim niye orjinal alsın?önce birşeyler koysunlar ortaya sonra baksınlar karsılıgı geliyormu gelmiyormu Çok haklısın, onlar Türkiye Ligi'ni koymazsa biz niye orjinal oyun alalım
R@PP€R Daha önceden böyle bir anket vardı hatta 20 oy geriden gelip Arjantine 30 oy fark atmıştık :D Ama bir şey olmadı...