Mc.Speedy http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=54586 Burada Hepsi YazıYor :( Artık Biraz Araştırın...
dokuzcanlicanavar Valla Black Cat'in attığı golün üstüne bi soğuk su içerim ben..ENFES o topu önüne çekiş o topa vuruş o topun havada falsolu bir biçimde yön değiştirerek kaleciyi asması tam tablo olmuş valla...TEBRİKLER SAYGILARLA DCC
Mc.Speedy Beyler CumartesiYe Kadar Gol Gönderebilirsiniz...;) Haberiniz Olsun Yani...Biliyorsunuz Ama...:)
chosenone bu yarışmaya katılmak için hangi dosyayı göndericez yada gölü video haline mi getirip göndercez?
Brian Moser Golü video haline getiriyorsun. Bu işlemin nasıl yapılacağını ise Hasan Sas (11) arkadaş detaylıca anlatmış. http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=54586
Sheva24 burdan Hasan MUSTAN abi ye sesleniyorum şarkısı harika o şarkıyı dinlemek için golleri izlemek zorunda kalıyorum.Şarkıyı tek upload edebilirmisin Hasan abi
Black Cat hasan mustan'ın gol yarışmasındaki arka planda çalan sözleri ve müziği kendisine ait olan "aşığım ben" isimli şarkısı için TIKLAYIN
Mc.Speedy Beyler Bu Arada Herkese Yürekden Teşekkür Ediyorum Bu katılımlarınız İçin Umarım Devamını Getireceğiz Hep Birlikte :) Yarın Video 2 OK....Gol Alımı Devam Etmektedir...
Mc.Speedy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Abarttımmı Acep :confused: ...
Sheva24 Orjinal Mesajı Yazan: Black Cat hasan mustan'ın gol yarışmasındaki arka planda çalan sözleri ve müziği kendisine ait olan "aşığım ben" isimli şarkısı için TIKLAYIN filefront çok yoğun rapidshare e upload edemezmisin?
Ardataskin Orjinal Mesajı Yazan: Black Cat hasan mustan'ın gol yarışmasındaki arka planda çalan sözleri ve müziği kendisine ait olan "aşığım ben" isimli şarkısı için TIKLAYIN abi yaa şunu rapide upload etsene file frontta 2 saat beklemek gerekio
Mc.Speedy Video'yu Upload edecem Biraz Sonra Su An Ufaltıyorum :) yoksa 1.35 GB.... Bu Hafta 8 küsür dk 'lık bir video çok gol var :)