Beyler hemen konuya gireyim önceki fm de olduğu gibi ilk iş Tr liginden bjk ile oyunu açıp oynamaktı.Açtım oynamaya başladım oyunun öncekinden zor olduğunu farkettim ama nasıl bir zorluktur bu anlamadım bjk ile oynuyorum benim oyuncularım taktiğim vs hepsi sivassporunkinden iyi olduğuna eminim nedense önceki maçlar gibi bundada yeniliyorum ve canıma tak ediyor artık , zaten uefa 2. turda adını ilk defa duyduğum bir takıma elenmiştim şansızlıklıktır diyip geçmiştim.Ha şimdi diyebilirsiniz antremanın yeterli değildir taktiğin kötüdür vs bir kaçtane gayet iyi kalitede antrenor aldım ve antreman özelliklerinin hemen hemen hepsini 4 yıldız yapmış bulunmaktayım orda bir yanlışlık oldunu sanmıyorum antreman olayına baya vakit ayırdım çünkü, e taktik desen öle uçuk birşey değil bildiğimiz 442 ki bu taktikle önceki oyunda gayet başarılı olmuştum.Şimdi ilk sorunum bu oyun zorlaştırılmışmı yoksa saçmalığa doğru kaymışmı ?Sadece başarısız olduğumdan bu soruyu sormuyorum birde şöyle bir saçmalık olduğuna inandığım bir hadise var
Bunu artık sormam gerekmiyor sanırım türk takımı seçtiğinizde türk oyuncuların fiyatları acaip fazla oluyor ve türk oyuncu almanız zorlaşıyor bide 6 yabancı limiti var bliyorsunuz ama başıma gelene ne dersiniz bilmem şimdi gittim burspordan bir oyuncu istedim değeri 900 k adamın maaşı 8 k ben gidiyorum kademe kademe artırıyorum fiyatı ama adamı satmıyor bir türlü en son adamı bana 6.5 m e satmaya razı oldu böyle birşey olabilirmi sizce bukadar saçmalık olabilirmi ?Durun daha bitmedi tamam verdim parayı aylık 8 k alan adam 100 kyı beğenmedi buna ne diceksiniz üstelik maç başı parası gol primi vs ı ile böyle birşey aklımın ucundan geçmezdi nasıl bir zorluktur bu yada nasıl bir saçmalık ?
Bu yazdıklarım hakkında bir yorum yaparsanız sevinirim.
Ha bu arada sakın şunun taktiğini antreman programı var indir demeyin sevmiyorum öyle şeyleri hem indirsemde bir faydası olacağını sanmıyorum.
Not :Biraz uzun oldu kusura bakmayın,üşenmeden okuyun :o